Guest archive

Rangschikken  
28 Resultaten
Acteurs

Alfred Enoch

Alfred Enoch, alias Dean Thomas, heeft zijn toverstok in de aanslag voor de fans van FACTS, op 22-23 oktober, in Flanders Expo!

Read More »
Acteurs

Billy Boyd

Pippin van The Lord of the Rings komt naar FACTS, en voor meer dan alleen een ‘second breakfast’. Ontmoet hem in fotoshoots, handtekeningensessies en grote panels in Flanders Expo Gent!

Read More »
Acteurs

Christopher Lambert

80’s legend Christopher Lambert is wellicht vooral bekend als Connor MacLeod in Highlander, maar hij schitterde ook in Tarzan, Beowulf, als Lord Raiden in Mortal Kombat en in vele andere films en series!

Read More »
Acteurs

Christopher Lloyd

Great Scott! Doctor Emmett Brown van Back to the Future parkeert zijn DeLorean in Gent! Deze legendarische acteur is ook bekend voor rollen in Star Trek, The Addams Family, Anastasia, Roger Rabbit, 12 Monkeys en meer!

Read More »
Acteurs

Colin O’Donoghue

Kunnen we hier een ‘yo-ho’ krijgen? Want Captain Hook van Once Upon a Time heeft de oevers van het FACTS-Woud betreden! Ontmoet hem op FACTS op 22-23 oktober in Flanders Expo, Gent!

Read More »
Acteurs

Dolph Lundgren

Legendarische actieheld die de 80’s zowat bepaalde met rollen in kaskrakers als Rocky IV, Universal Soldier en meer. Hij gaat nog steeds stevig door in recente blockbusters, waaronder The Expendables, Creed II & Aquaman.

Read More »
Acteurs

Gaten Matarazzo

Mental! Dustin Henderson van Netflix’ Stranger Things komt naar FACTS! Laat hem je hart veroveren met zijn aandoenlijke stijl en prachtig acteerwerk.

Read More »
Acteurs

Jack Gleeson

Ontmoet Jack Gleeson, de best wel boosaardige prins en koning Joffrey Baratheon in HBO’s gerenommeerde Game of Thrones-serie!

Read More »
Acteurs

Jacob Bertrand

Ontmoet Hawk van de Cobra Kai-dojo in Flanders Expo Gent, op 2 en 3 april 2022, in fotoshoots, handtekeningen en grote Q&A shows.

Read More »
Scroll naar top