Ga zitten en speel!

Ervaar klassieke en gloednieuwe bord-, kaart- en rollenspellen op FACTS, van grote spelers op de gezelschapsspellenmarkt tot enthousiaste bordspellenfanclubs.

Op 21-22 oktober 2023 werkt FACTS opnieuw samen met Spellenspektakel, om opnieuw een spectaculaire en enorme bordspellenhal op te richten. Als 4.000+ m² vol tabletop gaming klinkt als een ‘natural 20’, ga dan naar de ticketpagina, want alle FACTS-toegangstickets geven je eveneens gratis toegang tot Spellenspektakel.

Bevestigde Board Game-bedrijven

999 Games

De makers van topspellen als Catan, Carcassonne, 30 Seconds, Wingspan en Machiavelli verfraaien de Spellenspektakel-hal met tal van coole bordspellen.

Asmodee

Deze toonaangevende internationale spellenuitgever en -distributeur (Ticket To Ride! Pandemic! 7 Wonders! Dobble! Star Wars: X-Wing!) schenkt FACTS & Spellenspektakel tonnen aan geweldige spelinitiaties en lets-plays.

Ravensburger

Als je uit Nederland of België komt, dan weet je al dat Ravensburger garant staat voor algemene kwaliteit en familieplezier. Probeer hun puzzels, gezelschapsspellen en gelicenseerde spellen!

Goliath

Een van de grootste en meest beroemde spelwinkels ter wereld, bekend van klassiekers als Rummikub, Triominos en Domino Express.

Happy Meeple Games

Deze distributeur van bordspellen stelt toegankelijkheid voorop bij alles wat ze doen. Hun spellen zijn voor iedereen, dus ook voor jou! Ga hen zeker een bezoekje brengen.

Identity Games

Het Nederlandse spelbedrijf Identity Games daagt je denkvermogen uit. Kunnen jij en je vrienden een manier vinden om boven jezelf uit te stijgen?

4YourGames

Deze gespecialiseerde detailhandelaar in gezelschapsspellen brengt een breed scala aan geweldige spellen om te ontdekken, te kopen en te koesteren.

Jack of Dice

De winkel voor al uw dobbelstenen en D&D-benodigdheden. Ga naar huis met de mooiste sets dobbelstenen die u zich kunt voorstellen, in alle vormen, maten en kleuren.

NV Smart

SmartGames zijn superleuke, logische denkspellen voor één speler. Elk spel heeft een uniek & innovatief mechanisme dat geschikt is voor jong en oud.

Tucker's Fun Factory

Een Nederlandse onafhankelijke en ecologische producent van kwalitatieve spellen en puzzels.

Board Games Zone: a Game with Dice at FACTS Fall 2019
Board Games Zone D&D FACTS Fall 2019
Board Games Zone Pokémon Trading Card Game FACTS Fall 2019
Scroll naar top