Bordspelzones

Ga zitten en speel!

Ervaar klassieke en gloednieuwe bord-, kaart- en rollenspellen op FACTS, van grote spelers op de gezelschapsspellenmarkt tot enthousiaste bordspellenfanclubs.

Flesh & Blood

Dit kaartspel wordt door velen 'de nieuwe klassieke TCG' genoemd en is klaar om ontdekt te worden in de Fan Village. Dus ga zitten en speel!

Thunderbolts Gent

Een uitstekende introductie tot tabletop wargames, kaartspellen, bordspellen en alles wat daarmee samenhangt. Bekijk de displays met miniaturen en leer hoe je ermee kunt spelen in interessante campagnes. Breng ze een bezoekje in de Fan Village!

D&D Gent

Leer de kneepjes van Dungeons & Dragons-campagnes en ga op avontuur in het Fan Village. Je kunt ook de vele rekwisieten, boeken en andere fantasy-elementen van deze epische werelden in displays bewonderen. Met andere woorden: laat D&D Gent de Gandalf voor jouw Bilbo zijn.

Let's play a (board)game!

Speel een breed scala aan bord- en kaartspellen die tot 20 minuten duren in de Fan Village. Bekijk ook zeker hun Zombie Dice-toernooi en Weerwolven van Wakkerdam-sessies!

Belgian Potterheads: Harry Potter bordspellen

Belgian Voyage Club: speel 3D Schaken en heel wat andere games

D&D-gear-verkopers

De Geek Market barst van de verkopers die gespecialiseerd zijn in Dungeons & Dragons-dobbelstenen, dice trays & -torens, buidels, lederen notitieboeken en leuke merch. Check ze allemaal op FACTS!

Een enorm bordspel-aanbod

Op zoek naar een nieuw, spannend bordspel? Wandel dan over de Geek Market en neem je nieuwe obsessie mee naar je bordspellenkast!

Kaartspellen in overvloed

Fans van Pokémon TCG, Yu-Gi-Oh, Magic: The Gathering en vele andere kaartspellen kunnen hun kaartspellen uitbreiden in de Geek Market van FACTS.

Board Games Zone: a Game with Dice at FACTS Fall 2019
Board Games Zone D&D FACTS Fall 2019
Board Games Zone Pokémon Trading Card Game FACTS Fall 2019
Scroll naar top