Introductie

Ontmoet Hawk van de Cobra Kai-dojo in Flanders Expo Gent, op 2 en 3 april 2022, in fotoshoots, handtekeningen en grote Q&A shows.

OOK BEKEND ALS

  • Eli ‘Hawk’ Moskowitz in Netflix’ Cobra Kai
  • Kirby Buckets in Disney’s Kirby Buckets
  • De jonge Noatak in The Legend of Korra
  • Monty in Rise of the Guardians

en nog veel meer!

 

KORTE BIOGRAFIE

Jacob Bertrand (2000°) is waarschijnlijk het bekendst als Eli Moskowitz, aka ‘Hawk’, in de Netflix-serie Cobra Kai. Hij portretteert op prachtige wijze een gepeste middelbarescholier die karate-expert wordt, met de meest buitensporige mohawk die je ooit hebt gezien, een houding die gewoon niet te overtreffen valt en de beste spin-kicks sinds Street Fighters Hurricane Kicks. Oss!

Je hebt Jacob Bertrand waarschijnlijk ook gezien onder Disney’s vlag in Kirby Buckets (2014 – 2017) en The Swap (2016) met Cobra Kai co-star Peyton List, en in films en series als Duress (2009), en Nickelodeon’s Marvin Marvin (2012-2013) en Jinxed (2013). Hij heeft ook stemacteerwerk gedaan voor Rise of the Guardians (2012), Bubble Guppies (2012-2016), The Legend of Korra (2012), Disney’s The Lion Guard (2017), en nog veel meer.

Jacob Bertrand zal aanwezig zijn op FACTS Spring 2022, op zaterdag 2 april en zondag 3 april, in Flanders Expo Gent. Hij zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en grote Q&A shows.

WIST JE DAT…

zijn Cobra Kai co-ster Peyton List aanwezig zal zijn op dezelfde comic con, op dezelfde dagen! Kom en ontmoet Tory Nichols, aka Queen Cobra, evenals Hawk en zie of je Cobra Kai-materiaal bent!

 

TICKETS & INFO

Ontmoet nu Jacob Bertrand!

Artist Alley

ARTIESTEN SKETCHES & COMMISSIES

ARTIESTEN Handtekeningen

BLIJF UP-TO-DATE

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!