Jacob Bertrand

Introductie

Ontmoet Hawk van de Cobra Kai-dojo in Flanders Expo Gent, op 2 en 3 april 2022, in fotoshoots, handtekeningen en grote Q&A shows.

OOK BEKEND ALS

  • Eli ‘Hawk’ Moskowitz in Netflix’ Cobra Kai
  • Kirby Buckets in Disney’s Kirby Buckets
  • De jonge Noatak in The Legend of Korra
  • Monty in Rise of the Guardians

en nog veel meer!

 

KORTE BIOGRAFIE

Jacob Bertrand (2000°) is waarschijnlijk het bekendst als Eli Moskowitz, aka ‘Hawk’, in de Netflix-serie Cobra Kai. Hij portretteert op prachtige wijze een gepeste middelbarescholier die karate-expert wordt, met de meest buitensporige mohawk die je ooit hebt gezien, een houding die gewoon niet te overtreffen valt en de beste spin-kicks sinds Street Fighters Hurricane Kicks. Oss!

Je hebt Jacob Bertrand waarschijnlijk ook gezien onder Disney’s vlag in Kirby Buckets (2014 – 2017) en The Swap (2016) met Cobra Kai co-star Peyton List, en in films en series als Duress (2009), en Nickelodeon’s Marvin Marvin (2012-2013) en Jinxed (2013). Hij heeft ook stemacteerwerk gedaan voor Rise of the Guardians (2012), Bubble Guppies (2012-2016), The Legend of Korra (2012), Disney’s The Lion Guard (2017), en nog veel meer.

Jacob Bertrand zal aanwezig zijn op FACTS Spring 2022, op zaterdag 2 april en zondag 3 april, in Flanders Expo Gent. Hij zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en grote Q&A shows.

WIST JE DAT…

zijn Cobra Kai co-ster Peyton List aanwezig zal zijn op dezelfde comic con, op dezelfde dagen! Kom en ontmoet Tory Nichols, aka Queen Cobra, evenals Hawk en zie of je Cobra Kai-materiaal bent!

 

TICKETS & INFO

Ontmoet nu Jacob Bertrand!

Artist Alley

ARTIESTEN SKETCHES & COMMISSIES

ARTIESTEN Handtekeningen

BLIJF UP-TO-DATE

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top