FACTS Speeddates

Wat kan ik verwachten?

Een reeks relaxte praatjes met andere fans. Ga zitten, praat enkele minuten, schrijf naam en nummer op en ga naar de volgende. Daarna kijken we of je een match hebt. Als dat zo is, dan sturen we je de nodige contactinformatie. Let op: dit kan wel even duren.

FACTS zal een goed aantal sessies per dag organiseren en zo veel mogelijk mensen een kans geven. Maar let op: een registratie biedt geen zekerheid op deelname in de speeddates!Zowel de geselecteerden als de niet-geselecteerden zullen een e-mail ontvangen.

 

Deze editie zal de Belgische dating-organisatie Dates & Geeks de hosting en de matches van de FACTS speeddates voor haar rekening nemen. In die gespecialiseerde groep kunnen fans vriendschap met elkaar sluiten én dat misschien laten uitbloeien tot meer.

Dus als je niet geselecteerd bent voor de FACTS speeddates of je hebt er geen matches gevonden, ga dan zeker even kijken op de Facebook-pagina’s van Dates & Geeks! Wie weet vind je daar wel je geluk!

Waar & wanneer

Het schema voor de FACTS speeddates komt binnenkort online!

De sessies zullen gehouden worden in de FLEX-ruimtes, waar ook de panels en de workshops gehouden worden. Ga onder het grote balkon in Hal 1 (Exposantenhal) en ga dan onder de trappen door.

Kan iedereen deelnemen?

Alle seksuele voorkeuren zijn welkom

We organiseren sessies voor heteroseksuelen, homoseksuele mannen en homoseksuele vrouwen. Uiteraard mogen ook biseksuelen en mensen met andere seksuele voorkeuren zich inschrijven in de sessies die volgens hen het best bij hen passen.

Alle 18+-leeftijden zijn welkom…

…maar niet alle leeftijden zullen per se vertegenwoordigd zijn. We selecteren de deelnemers altijd op basis van leeftijd, want een 18-jarige samen zetten met een 50-jarige, dat is niet echt aan te raden.  Als er niet genoeg deelnemers zijn voor een bepaalde leeftijdcategorie, dan maakt die ruimte voor andere leeftijden.

Je moet 18 of ouder zijn

Dat is de wet. Sorry!

Je moet de regels lezen

Serieus, zeker doen. Het duurt ook niet lang!

Speeddates FAQ

Nee, je moet nog altijd geselecteerd raken. We baseren onze selecties op leeftijd, gender en seksuele voorkeur. Zo verzekeren we de beste combinatie van deelnemers.
IEDEREEN ontvangt een e-mail, ook als je niet geselecteerd bent.

Eén sessie op zaterdag en eentje op zondag? Geen probleem! Gewoon twee keer invullen.
Meerdere sessies op één dag voor dezelfde persoon wordt niet toegelaten. We willen zo veel mogelijk mensen de kans geven om deel te nemen.

Stuur een mail naar info@facts.be voor verdere instructies. Het is mogelijk dat je je inschrijving opnieuw zal moeten doen.

Niet geselecteerd? Geen zorgen, je hebt nog een kans. We accepteren ‘back-ups’ om de gaten op te vullen van mensen die niet komen opdagen. Ga vroeg genoeg naar de speeddate-ruimte en registreer je op een papier ter plekke. Kom op het tijdstip van de sessie terug en misschien is er wel een plaatsje vrij. Wie het eerste komt, het eerst maalt. Garanties zijn er uiteraard niet.

Ja, iedereen krijgt een mail. De geselecteerden krijgen een sessie toegewezen, de andere krijgen een ‘niet geselecteerd’-mail.

Dan krijg je alsnog een mail. Volgende keer meer geluk!

Hou er rekening mee dat het even kan duren. Eerst moeten we de papieren allemaal met elkaar vergelijken voor matches, dan moet elke persoon een individuele mail krijgen met individuele match-info. Dus ja, het is héél veel werk en het kan dus even duren, dus wees geduldig. ^^

Ja, dat kan. Elke match-mail moet individueel verstuurd worden, dus het is perfect mogelijk dat iemand anders boven aan het lijstje stond en jij onderaan. Geen zorgen, je krijgt je mails nog wel!

REGISTREER JE HIER!

De gegevens in dit formulier zullen enkel gebruikt worden voor de communicatie rond de speeddates van FACTS Fall 2019. Nadien worden alle gegevens gewist.