FACTS Speeddates

Wat je kan verwachten

Een reeks relaxte praatjes met andere fans. Ga zitten, praat enkele minuten, schrijf naam en nummer op en ga naar de volgende. Het is een stressvrije zone voor alle deelnemers.

Daarna kijken we of je een match hebt. Als dat zo is, dan sturen we je de nodige contactinformatie. Let op: door de grote hoeveelheid matching en deelnemers kan dit wel even duren.

Ook deze editie zal de Belgische dating-organisatie Dates & Geeks opnieuw de hosting en de matches van de FACTS speeddates voor haar rekening nemen. In die gespecialiseerde groep kunnen fans vriendschap met elkaar sluiten én dat misschien laten uitbloeien tot meer.
Dus als je niet geselecteerd bent voor de FACTS-speeddates of je hebt er geen matches gevonden, ga dan zeker even kijken op de Facebook-pagina’s van Dates & Geeks! Wie weet vind je daar wel je geluk!

Speeddate-registraties

De sessies kan je vinden in of nabij de FLEX-ruimtes, waar ook de workshops en panels plaatsvinden. Ga onder het grote balkon door in Hal 1 (Exposantenhal) om in de volgende hal te komen.

De gegevens in dit formulier zullen enkel gebruikt worden voor de communicatie rond de speeddates van FACTS. Nadien worden alle gegevens gewist.

 

Kan iedereen deelnemen aan deze sessies?

Alle seksuele voorkeuren zijn welkom

We organiseren sessies voor heteroseksuelen, homoseksuele mannen en homoseksuele vrouwen. Uiteraard mogen ook biseksuelen en mensen met andere seksuele voorkeuren zich inschrijven in de sessies die volgens hen het best bij hen passen.

Alle 18+-leeftijden zijn welkom…

…maar niet alle leeftijden zullen per se vertegenwoordigd zijn. We selecteren de deelnemers altijd op basis van leeftijd, want een 18-jarige samen zetten met een 50-jarige, dat is niet echt aan te raden.  Als er niet genoeg deelnemers zijn voor een bepaalde leeftijdcategorie, dan maakt die ruimte voor andere leeftijden.

Je moet 18 of ouder zijn voor deze sessies

Dat is de wet. Sorry!

Speeddates: Veelgestelde Vragen

Nee, je moet nog altijd geselecteerd raken. We baseren onze selecties op leeftijd, gender en seksuele voorkeur. Zo verzekeren we de beste combinatie van deelnemers.
IEDEREEN ontvangt een e-mail, ook als je niet geselecteerd bent.

Eén sessie op zaterdag en eentje op zondag? Geen probleem! Gewoon twee keer invullen.
Indien van toepassing: meerdere sessies op één dag voor dezelfde persoon wordt normaal gezien niet toegelaten. We willen zo veel mogelijk mensen de kans geven om deel te nemen.

Stuur een mail naar datesandgeeks@gmail.com voor verdere instructies. Het is mogelijk dat je je inschrijving opnieuw zal moeten doen.

Niet geselecteerd? Geen zorgen, je hebt nog een kans. We accepteren ‘back-ups’ om de gaten op te vullen van mensen die niet komen opdagen. Ga vroeg genoeg naar de speeddate-ruimte en registreer je ter plekke. Kom op het tijdstip van de sessie terug en misschien is er wel een plaatsje vrij. Wie het eerste komt, het eerst maalt. Garanties zijn er uiteraard niet.

Ja, iedereen krijgt een mail. De geselecteerden krijgen een sessie toegewezen, de andere krijgen een ‘niet geselecteerd’-mail.

Dan krijg je alsnog een mail. Geen zorgen, er is altijd nog een volgende keer!

Hou er rekening mee dat het even kan duren. Eerst moeten we de papieren allemaal met elkaar vergelijken voor matches, dan moet elke persoon een individuele mail krijgen met individuele match-info. Dus ja, het is héél veel werk en het kan dus even duren, dus wees geduldig. ^^

Ja, dat kan. Elke match-mail moet individueel verstuurd worden, dus het is perfect mogelijk dat iemand anders boven aan het lijstje stond en jij onderaan. Geen zorgen, je krijgt je mails nog wel!

Scroll naar top