B2B Ticket-aankopen

Verras je collega’s, staf en klanten met B2B-tickets voor FACTS!

FACTS is het grootste popcultuurevenement van de Benelux, waar fans van de betere scifi- en fantasy-werelden de ervaring van hun leven zullen hebben. Dit is niet zomaar een conventie, het is een andere dimensie waar het beste van alles rond film, tv, series, videogames en superhelden tot leven komt. – Ontmoet wereldberoemde acteurs and artiesten – Geniet van wervelende shows – Bezoek meer dan 200 exposanten en tientallen A-brands En nog veel meer!

Wat zit erin voor jou

Kortingen

Je ontvangt een korting wanneer je bestelling meer dan 50 tickets bedraagt. Hoe meer je er koopt, hoe groter je korting wordt! Bovendien hebben kinderen die nog geen 11 jaar zijn geen tickets nodig voor FACTS. Zo wordt het eenvoudiger voor personeel en klanten om hun families mee te nemen naar dit evenement!

Eenvoudige procedure

Het is niet nodig om talloze online formulieren in te vullen met individuele data. Je geeft een tegoedcode aan de gelukkige collega’s of klanten, waarmee ze dan zelf hun tickets personaliseren.

 Je ontvangt eveneens een officiële factuur, waarmee je dan meteen alle tickets tegelijk kan betalen.

Origineel cadeau

Uw personeel en klanten zullen in de wolken zijn met tickets voor een spectaculaire show. FACTS garandeert een weekend vol unieke ervaringen, memorabele activiteiten en spektakel.

Klaar voor the next level?

Op zoek naar een cadeau dat nog beter is dan enkel een ticket? Geen probleem! Je kan je FACTS-ervaring naar een nieuw niveau tillen met – Bedrijfsfeestjes – Team-buildingsessies – Familiedagen En nog veel meer! Contacteer ons via business@facts.be of via de onderstaande knop voor een offerte.

Openingsuren

Zaterdag, 21 oktober 2023: 10u – 19u Zondag, 22 oktober 2023: 10u – 17u Fans met een Fast Pass- of VIP-ticket kunnen binnenkomen om 9u in plaats van 10u.

LOCATIE

Flanders Expo Maaltekouter 1 9051 Gent België
Scroll naar top