Gasten

WARP NODES

Gebruik deze buttons om sneller door de gastenpagina te navigeren!

ACTEURS

Het best bekend als de barbaarse, bebaarde rosse bink Tormund Giantsbane in Game of Thrones. Je kan hem ook herkennen als Rhodes in Fast & Furious 8 en als Steinar Hovland in Beck.

Matthew Lewis is wellicht het best bekend voor zijn vertolking van het personage Neville Longbottom (Marcel Lubbermans in NL) in de Harry Potter-films, van de eerste film in 2001 tot en met de laatste in 2011.

Wereldberoemd als Thea Queen / Speedy in Arrow. Zij is verder ook Kaitlin in The O.C., Agnes in Gossip Girl en de stemactrice van Aqua in Kingdom Hearts.

Speeeeeeed-boost naar FACTS als je de stemacteur van Lucio uit Overwatch wil ontmoeten! Let’s break it DOWN!

Great Scott! Doctor Emmett Brown van Back to the Future parkeert zijn DeLorean in Gent! Deze legendarische acteur is ook bekend voor rollen in Star Trek, The Addams Family, AnastasiaRoger Rabbit, 12 Monkeys en meer!

Deze 80’s-legende staat bekend als Connor MacLeod in Highlander, maar hij schitterde ook in Tarzan, Beowulf, Mortal Kombat en in vele andere films en series!

ONTMOET DE ACTEURS!

Fotoshoots

Kom meer te weten over de fotoshoots van de acteurs van FACTS!

Handtekeningen

Leer hier hoe je een handtekening kan scoren van je favoriete acteur of actrice!

Panels

Alle acteurs doen een vraag-en-antwoordshow op de spectaculaire FACTS Main Stage!

ARTIESTEN

FACTS is de allereerste Europese conventie voor deze getalenteerde artiest, dus scoor op FACTS je tekeningen en handtekeningen voor Locke & Key, Sword of Ages, Star Trek, Green Lantern, Spider-Man en meer!

Het best bekend voor Locke & Key, ’68, Rising Rebels, Death Dealer & Road of the Dead. Werkte ook aan coole franchises als Godzilla, Spawn, Transformers, TMNT, D&D, Wynonna Earp en meer!

Het best bekend voor haar werk aan DC Comics Bombshells, Harley & Ivy meet Betty & Veronica, DCeased: A Good Day to Die, Wonder Woman en Captain Marvel.

Werkt exclusief voor DC Comics aan Superman, Batman en Wonder Woman, alsook aan series als Secret Six, Teen Titans, Earth 2, Black Magick, Wonder Woman: Year One & meer!

Deze Italiaanse comicartieste werkte in Amerika aan meerdere licenties, zoals Doctor Who, The X-Files, Ghostbusters, Star Trek, Angel en meer. Heeft ook veel Marvel-superhelden op haar cv.

Deze artiest is het best bekend als de indie-artiest achter Rachel Rising, Echo, Motor Girl, Five Years en meer. Werkte ook voor Marvel, DC, Dark Horse en meer!

De officiële Disney-artiest Ulrich Schröder om een tekening vragen op FACTS garandeert dat je naar huis gaat met een prachtig kunstwerkje en een grote glimlach. Pinky promise!

Een van de grootste Italiaanse Disney-artiesten. Kan Disney-personages tot leven brengen met slechts één schets, dus kom de jouwe halen op FACTS!

Italiaanse Disney-artiest die ook werkt aan superheldencomics alsDefenders of the Earth. Geen slechte combinatie dus!

Wereldwijd bekende artiest. Werkt vooral voor Marvel en DC. Medebedenker van Young Avengers en bekend voor Spider-Man, Agents of S.H.I.E.L.D., Justice League en véél meer!

Deze Canadese artiest werkte al voor DC Comics, Marvel en andere sterke comic-uitgeverijen. Specialiseert zich in onder andere Justice League, X-Men en Birds of Prey.

De bezielers van de populaire webcomic One of Those Days komen naar Gent! Ontmoet op FACTS het meest herkenbare koppel van het wereldwijde web.

Jérémy Petiqueux het best bekend als de artiest achter de strips Barracuda en De Ridders van Heliopolis. Hij is ook de artiest die verantwoordelijk was van de inkleuring van Murena.

ENKEL ZONDAG!

Deze Italiaanse artiest maakte al prachtige kunst voor de comicseries De Meester-Inquisiteurs, Shadowman, OSS17 en meer!

Artiest voor Dynamite, Boom! Studios, IDW Publishing, Soleil Editions en andere coole uitgeverijen. Als je op zoek bent naar coole geeky tekeningen, dan moet je hier zijn!

Belgische artiest Mohamed Aouamri zal je van je sokken blazen met zijn artwork van Saga Valta en andere Europese strips!

Bekend voor haar werk aan Vampirella, Red Sonja, Damsels, Battlestar Galactica 1880, Bombshells, Gotham City Garage en  The House of Whisper voor Dynamite Entertainment.

Op zoek naar prachtige artwork van Doctor Who, Resident Alien, Night Raven, Sex Pistols of Transformers, kom deze getalenteerde man dan bezoeken in de FACTS Artist Alley!

Op zoek naar prachtige tekeningen van manga & anime? Zoek dan niet verder: je kan Jérôme Alquié gewoon vinden in de Artist Alley van FACTS!

De artiest van de bekende Nederlandse serie Dating For Geeks!

Alain Mauricet is de huidige artiest voor de miniserie Harley Quinn & The Gang of Harleys voor DC Comics. Werkte eveneens aan Dastardly & Muttley, Star Wars Adventures (IDW) en heel wat DC Licensing.

Romano Molenaar is een van de meest actieve Nederlandse artiesten die er zijn, met series als J.Rom: Force of Gold, Batman Annual en X-Men onder de riem.

Deze uiterst geestige Belgische artiest is een tekenmachine van jewelste. Hij schreef de verhaallijnen van Red Rider (de Rode Ridder-spin-off) en natuurlijk ook de legendarische Hara Kiwi-cartoons.

ENKEL ZATERDAG AANWEZIG

Belgische artiest met een enorm talent om gelijk welke fandom tot kunst te verheffen. Als je hem een bezoekje brengt en hem een opdracht toevertrouwt, dan zal hij je niet teleurstellen!

Officiële Lucasfilm-artieste. Werkte aan heel wat projecten in het ruilkaarten-wereldje, waaronder Indiana Jones, Star Trek, My Little Pony, Dr. Who, Bettie Page, Marvel en DC Comics-licenties als Iron Man, Spider-Man, Batman, Wonder Woman en vele andere.

Abstracte artiest met een duidelijk talent voor het anders portretteren van superhelden.

Artiest van ‘Fake Vintage Covers’.

Deze getalenteerde artiest werd ‘gepromoveerd’ – bij gebrek aan een beter woord – van een plek in de FACTS Creators Zone tot eentje in de Artist Alley. Check zeker zijn werk!

Ontdek de stripboekenreeks “Tow & Tank”: de leuke verhalen van een (stomme) man, zijn (sleep-) tank en een (vegetarische) zombie (die graag yoga doet)!

Find this artist in the Dark Dragon Books booth!

Find this artist in the Dark Dragon Books booth!

Artiesten: schetsen & commissies

Ga voor unieke tekeningen!

Op deze pagina zal je de nodige info vinden om schetsen te scoren tijdens FACTS Fall 2019.

Bestel een commissie!

Kom in contact met de artiesten, bestel een meer gedetailleerd kunstwerk en haal dat op tijdens FACTS!

.

Germia is een gamer, een ‘crafting & gaming streamer’ en een bijzonder getalenteerde cosplayer uit Tsjechië.

Internationale Duitse cosplayer Lara Wegenaer werkt samen metTHQ Nordic en was deel van het officiële Overwatch Cosplay Battle met een verbluffende Dragon Symmetra.

AUTEURS

DIMITRI BALCAEN

Deze Belgische auteur debuteerde vorig jaar met Zusters van het Atoom en promoot nu zijn sprookjesbewerking Peter & Pan. Hij zal op zaterdag en zondag beschikbaar zijn op de stand van Brugse Boekhandel voor signeersessies en gesprekken.

PEN STEWART

Deze auteur uit Gent, de thuisbasis van FACTS, promoot haar nieuw boek genaamd Wintercode. Pen Stewart zal op beide FACTS-dagen beschikbaar zijn aan de stand van Brugse Boekhandel.

PETRA DOOM

Auteur van de ‘Overstekers’-fantasy-boeken. Zij zal beschikbaar zijn op de stand van Brugse Boekhandel voor signeersessies en gesprekken.

JOANNE CARLTON

Auteur van de boeken ‘Stof’ en ‘Hart-Slag’. Ze zal op zaterdag en zondag beschikbaar zijn op de stand van Brugse Boekhandel voor signeersessies en gesprekken.

BLIJF UP-TO-DATE

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!