Gasten

WARP NODES

Gebruik deze buttons om sneller door de gastenpagina te navigeren!

ACTEURS

Het best bekend als de barbaarse, bebaarde rosse bink Tormund Giantsbane in Game of Thrones. Je kan hem ook herkennen als Rhodes in Fast & Furious 8 en als Steinar Hovland in Beck.

ONTMOET DE ACTEURS!

Fotoshoots

Kom meer te weten over de fotoshoots van de acteurs van FACTS!

Handtekeningen

Leer hier hoe je een handtekening kan scoren van je favoriete acteur of actrice!

Panels

Alle acteurs doen een vraag-en-antwoordshow op de spectaculaire FACTS Main Stage!

ARTIESTEN

FACTS is de allereerste Europese conventie voor deze getalenteerde artiest, dus scoor op FACTS je tekeningen en handtekeningen voor Locke & Key, Sword of Ages, Star Trek, Green Lantern, Spider-Man en meer!

Het best bekend voor Locke & Key, ’68, Rising Rebels, Death Dealer & Road of the Dead. Werkte ook aan coole franchises als Godzilla, Spawn, Transformers, TMNT, D&D, Wynonna Earp en meer!

Het best bekend voor haar werk aan DC Comics Bombshells, Harley & Ivy meet Betty & Veronica, DCeased: A Good Day to Die, Wonder Woman en Captain Marvel.

Werkt exclusief voor DC Comics aan Superman, Batman en Wonder Woman, alsook aan series als Secret Six, Teen Titans, Earth 2, Black Magick, Wonder Woman: Year One & meer!

Deze Italiaanse comicartieste werkte in Amerika aan meerdere licenties, zoals Doctor Who, The X-Files, Ghostbusters, Star Trek, Angel en meer. Heeft ook veel Marvel-superhelden op haar cv.

Deze artiest is het best bekend als de indie-artiest achter Rachel Rising, Echo, Motor Girl, Five Years en meer. Werkte ook voor Marvel, DC, Dark Horse en meer!

De officiële Disney-artiest Ulrich Schröder om een tekening vragen op FACTS garandeert dat je naar huis gaat met een prachtig kunstwerkje en een grote glimlach. Pinky promise!

Een van de grootste Italiaanse Disney-artiesten. Kan Disney-personages tot leven brengen met slechts één schets, dus kom de jouwe halen op FACTS!

Italiaanse Disney-artiest die ook werkt aan superheldencomics alsDefenders of the Earth. Geen slechte combinatie dus!

Jim Cheung is een ongelooflijk getalenteerde en wereldwijd bekende artiest. Werkt vooral voor Marvel en DC. Medebedenker van Young Avengers en bekend voor The Avengers, Spider-Man, X-Force, Agents of S.H.I.E.L.D., Justice League en nog véél meer!

Artiesten: schetsen & commissies

Ga voor unieke tekeningen!

Op deze pagina zal je de nodige info vinden om schetsen te scoren tijdens FACTS Fall 2019.

Bestel een commissie!

Kom in contact met de artiesten, bestel een meer gedetailleerd kunstwerk en haal dat op tijdens FACTS!

.

Germia is een gamer, een ‘crafting & gaming streamer’ en een bijzonder getalenteerde cosplayer uit Tsjechië.

Internationale Duitse cosplayer Lara Wegenaer werkt samen metTHQ Nordic en was deel van het officiële Overwatch Cosplay Battle met een verbluffende Dragon Symmetra.

BLIJF UP-TO-DATE

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!