Introductie

Pippin van The Lord of the Rings komt naar FACTS, en voor meer dan alleen een 'second breakfast'. Ontmoet hem in fotoshoots, handtekeningensessies en grote panels in Flanders Expo Gent!

JE KENT HEM ALS

  • Peregrin Took, aka Pippin in The Lord of the Rings
  • Gerald Forbes in Outlander
  • Barret Bonden in Master and Commander: The Far Side of the World
  • Will Kenrith in Magic: The Gathering Arena (stem)
  • Glen / Glenda in Seed of Chucky (stem)

en nog veel meer!

 

KORTE BIOGRAFIE

Het FACTS-Woud verwelkomt goed gezelschap uit The Shire: Peregrin Took, alias Pippin, van The Lord of the Rings! De Schotse acteur Billy Boyd komt in oktober 2022 naar de hallen van Flanders Expo voor wat fantastische fandom fun en een feestelijk second breakfast. En elevenses. En luncheon. Misschien wordt er zelfs wel vrolijk op de tafels gedanst, wie weet!

Zijn Schotse roots en acteertalent bezorgden hem ook de rol van Gerald / Neil Forbes in seizoen 4 van Outlander.

Je kunt zijn sappige Schotse accent ook horen in zijn podcast, The Friendship Onion, die hij samen met Dominic ‘Merry’ Monaghan in de ether gooit. Daarin hebben ze het vaak over The Lord of the Rings en nodigen ze vaak acteurs van die serie uit voor herinneringen achter de set. Verder is Billy Boyd ook te horen in onder meer het spel Magic: The Gathering Arena en in de horrorfilm Seed of Chucky, om er maar een paar te noemen. En niet te vergeten: eveneens als zangstem in The Lord of the Rings en in The Hobbit.

Dus zet gauw de ene hobbitvoet voor de andere richting Flanders Expo, want dit is een acteur die je niet wilt missen!

Billy Boyd zal aanwezig zijn op FACTS Fall 2022, op zaterdag 22 oktober en zondag 23 oktober, in Flanders Expo Gent. Hij zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en grote vraag-en-antwoordshows.

TICKETS & INFO

Ontmoet nu Billy Boyd!

Artist Alley

ARTIESTEN SKETCHES & COMMISSIES

ARTIESTEN Handtekeningen

BLIJF UP-TO-DATE

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top