Bij FACTS geloven we dat ontsnappen naar een fantasiewereld niet beperkt zou moeten zijn tot een passief scherm.

Deze comic con fungeert als échte gateways naar ieders favoriete universa, waar je je helden de hand kan schudden en actief deel kan uitmaken van hun verhaal.

Daarom verzamelen we het beste van de westerse en Aziatische popcultuur door middel van films, series, games, high-end entertainment, unieke merchandise en andere onvergetelijke ervaringen op één plek.

FACTS heeft als doel de realiteit om te buigen en iedereen deel te laten uitmaken van de geeky familie.

Anthony

FACTS’ en Made in Asia’s Dungeon Master. Hij coördineert zijn volgelingen tot in de perfectie en instrueert hen om de portalen naar de comic con-universums te bouwen wanneer de tijd rijp is. Net als Disney is het zijn levensdoel om geluk te verspreiden met wat magie en elfenstof. Denk je vrolijke gedachten en hij zal je laten vliegen!

Lorens

Het is de ‘Dragon Quest’ van Lorens om het vuur des levens te blazen in het hart van Heroes: de Exhibitor Hall. Hij zal altijd voor alle partijen het maximale naar boven halen met een Frodo Balings-achtige toewijding. Als u hem uw One Ring toevertrouwt, dan zal hij een enthousiaste, anders moeilijk te bereiken community met een dorst naar geeky items naar uw stand brengen.

Alexander

Werken met deze filmminnende, aan The Office refererende, avontuurlijke Marketing Activator voor een evenement is als de perfecte feestpartner meenemen naar The Prancing Pony-taverne: hij is niet bang om een hobbit-dansje op tafel te doen voor maximale zichtbaarheid en hij brengt altijd de beste party games mee. Fellowship-materiaal!

Jonathan

Daag hem niet uit voor een potje duimworstelen, want na meer dan 20 jaar console game-avonden heeft hij biceps op zijn vingers. Hij zet die ook in om je op de socialemediakanalen van FACTS te vermaken met memes en nieuws. Ervaart het gooien van dobbelstenen als ASMR. Encyclopedie-niveau voor kennis in filmreferenties en Pokémon, maar kan zich niet herinneren wat hij gisteren gegeten heeft. Is al dan niet in het bezit van een Master Chief-lichaamskussen.

Rémi

Heroes’ anime- & manga-expert, alsook Made in Asia’s head honcho. Hij schuift door Japans, Koreaans en ander Aziatisch nieuws als een Buster Sword door boter en presenteert het in hapklare brokken op sociale media. Door zijn uitstekende managementwerk heeft Made in Asia vaak een grotere gastenlijst dan een Pokédex en gaat het langer mee dan de One Piece-mangaserie. Arigatou, Rémi!

Séverine

Tactisch als Fire Emblem, gefocust als The Caped Crusader en toch zo vrolijk als Nintendo’s besnorde mascotte… De Heroes-evenementen hebben een ‘natural 20’ gegooid met Séverine aan het roer van evenement-coördinatie. Als je op een praktisch probleem stuit, kan zij schijnbaar moeiteloos ‘accio oplossing’ roepen voordat je Diagon Alley kunt zeggen.

De FACTS Comic Con-waarden

Heroes voor het goede doel

FACTS heeft meer dan eens de geeky goedheid van de community gekanaliseerd en gericht op diegenen die de hulp het meest nodig hebben. In het verleden hebben de FACTS-organisatie, de fanclubs van de Fan Village en andere partners al samengewerkt voor een heleboel goede doelen. Hieronder geven we een fragment van de lange lijst verenigingen die we eerder hebben geholpen.

Aarzel niet om zelf ook een handje te helpen. Klik op de logo’s en neem een kijkje!

DOPJESACTIE

DIERENASIEL 'DIERENVRIENDEN'

RODE KRUIS

SEA SHEPHERD

Scroll naar top