Bij FACTS geloven we dat ontsnappen naar een fantasiewereld niet beperkt zou moeten zijn tot een passief scherm.

Deze comic con fungeert als échte gateways naar ieders favoriete universa, waar je je helden de hand kan schudden en actief deel kan uitmaken van hun verhaal.

Daarom verzamelen we het beste van de westerse en Aziatische popcultuur door middel van films, series, games, high-end entertainment, unieke merchandise en andere onvergetelijke ervaringen op één plek.

FACTS heeft als doel de realiteit om te buigen en iedereen deel te laten uitmaken van de geeky familie.

Anthony

FACTS’ en Made in Asia’s Dungeon Master. Hij coördineert zijn volgelingen tot in de perfectie en instrueert hen om de portalen naar de comic con-universums te bouwen wanneer de tijd rijp is. Net als Disney is het zijn levensdoel om geluk te verspreiden met wat magie en elfenstof. Denk je vrolijke gedachten en hij zal je laten vliegen!

Lorens

Het is de ‘Dragon Quest’ van Lorens om het vuur des levens te blazen in het hart van Heroes: de Exhibitor Hall. Hij zal altijd voor alle partijen het maximale naar boven halen met een Frodo Balings-achtige toewijding. Als u hem uw One Ring toevertrouwt, dan zal hij een enthousiaste, anders moeilijk te bereiken community met een dorst naar geeky items naar uw stand brengen.

Laura

Deze Netflix-liefhebster verplaatst eenheden en middelen alsof ze De Professor van La Casa de Papel is. ‘The odds are forever in our favour’ nu deze Alley Cat verantwoordelijk is voor de marketing & event coördinatie voor de Heroes evenementen. Als je op een van onze events rondloopt, weet dan dat Laura al wist wat je geeky hart ‘echt begeerde’, als een echte ‘detective’. Graag gedaan.

Jonathan

Daag hem niet uit voor een potje duimworstelen, want na meer dan 20 jaar console game-avonden heeft hij biceps op zijn vingers. Hij zet die ook in om je op de socialemediakanalen van FACTS te vermaken met memes en nieuws. Ervaart het gooien van dobbelstenen als ASMR. Encyclopedie-niveau voor kennis in filmreferenties en Pokémon, maar kan zich niet herinneren wat hij gisteren gegeten heeft. Is al dan niet in het bezit van een Master Chief-lichaamskussen.

Rémi

Heroes’ anime- & manga-expert, alsook Made in Asia’s head honcho. Hij schuift door Japans, Koreaans en ander Aziatisch nieuws als een Buster Sword door boter en presenteert het in hapklare brokken op sociale media. Door zijn uitstekende managementwerk heeft Made in Asia vaak een grotere gastenlijst dan een Pokédex en gaat het langer mee dan de One Piece-mangaserie. Arigatou, Rémi!

De FACTS Comic Con-waarden

Heroes voor het goede doel

FACTS heeft meer dan eens de geeky goedheid van de community gekanaliseerd en gericht op diegenen die de hulp het meest nodig hebben. In het verleden hebben de FACTS-organisatie, de fanclubs van de Fan Village en andere partners al samengewerkt voor een heleboel goede doelen. Hieronder geven we een fragment van de lange lijst verenigingen die we eerder hebben geholpen.

Aarzel niet om zelf ook een handje te helpen. Klik op de logo’s en neem een kijkje!

Dopjesactie

DIERENASIEL 'DIERENVRIENDEN'

RODE KRUIS

SEA SHEPHERD

Scroll naar top