Ontdek het FACTS Comic Con-team en hun Missies

Bij FACTS geloven we dat ontsnappen naar een fantasiewereld niet beperkt zou moeten zijn tot een passief scherm.

Deze comic con fungeert als échte gateways naar ieders favoriete universa, waar je je helden de hand kan schudden en actief deel kan uitmaken van hun verhaal.

Daarom verzamelen we het beste van de westerse en Aziatische popcultuur door middel van films, series, games, high-end entertainment, unieke merchandise en andere onvergetelijke ervaringen op één plek.

FACTS heeft als doel de realiteit om te buigen en iedereen deel te laten uitmaken van de geeky familie.

Anthony

FACTS’, Heroes Comic Cons en Made in Asia’s Dungeon Master. Hij coördineert zijn volgelingen tot in de perfectie en instrueert hen om de portalen naar de comic con-universa te bouwen wanneer de tijd rijp is. Net als Disney is het zijn levensdoel om geluk te verspreiden met wat magie en elfenstof. Denk je vrolijke gedachten en hij zal je laten vliegen!

Lorens

Het is de ‘Dragon Quest’ van Lorens om het vuur des levens te blazen in het hart van Heroes: de Exhibitor Hall. Hij zal altijd voor alle partijen het maximale naar boven halen met een Frodo Balings-achtige toewijding. Als u hem uw One Ring toevertrouwt, dan zal hij een enthousiaste, anders moeilijk te bereiken community met een dorst naar geeky items naar uw stand brengen.

Ellen

Zoals kapitein Jack Sparrow liefdevol naar zijn boot verwijst als ‘De Parel’, zo ziet dit team Ellen als de Parel van Helden. Zij is een standvastig crewlid in de sales-cabine die in het kraaiennest altijd de horizon in de gaten houdt om leuke nieuwe exposanten voor de Heroes-familie te vinden. Acrobatisch schermend voor de juiste prijzen heeft ze altijd ieders belang voor ogen en streeft ze naar een geweldige ervaring voor zowel de exposanten als de bezoekers van de Heroes-evenementen. Savvy?

Jonathan

Daag deze Community & Content Coordinator niet uit voor een wedstrijd duimworstelen, want na meer dan 20 jaar aan consolegame-avonden hebben zijn vingers zowat biceps gekregen. Hij gebruikt die vingers ook om je te entertainen op de sociale media, mailings en websites van FACTS en Heroes Comic Con. Krijgt ASMR-tintelingen van het geluid van rollende dobbelstenen en zou continu hamster-gewijs onigiriballen in zijn wangen bewaren als die er de elasticiteit voor hadden. Heeft zoveel creatieve mailings en verhalen geschreven dat hij ervan verdacht wordt een tovenaar met een betoverde pen te zijn.

Rémi

Heroes’ anime- & manga-expert en Made in Asia’s shogun. Hij snijdt door Japans, Koreaans en ander nieuws als een Buster Sword door boter en zet dat om in geweldige, verrassende activiteiten. Door zijn uitstekend management hebben de Heroes-evenementen vaak een grotere line-up dan een Pokédex en zullen ze zelfs langer floreren dan de One Piece-mangaserie. Als je hebt genoten van een originele activiteit op een van de Heroes-evenementen, roep dan gerust ‘arigatou, Rémi-san!’

Maikel

Heroes’ Communication Officer heeft een grotere trukendoos dan een Transformer en Batman samen en hij is niet bang om die te gebruiken voor geweldige marketingcampagnes. Hij haalt met gemak de meest creatieve ideeën uit een magische bodemloze zak terwijl hij vrolijk dad jokes opdist en schalks referenties naar series maakt. Je zou al een handstand moeten doen om zijn glimlach ogenschijnlijk te doen verdwijnen, vooral wanneer hij ziet hoe de Heroes-events zich ontvouwen en even gepassioneerde mensen binnenstromen.

Séverine

Tactisch als Fire Emblem, geconcentreerd als The Caped Crusader, en tegelijk zo vrolijk als Nintendo’s besnorde mascotte… Heroes heeft een ‘natural 20’ gerold met Séverine als coördinator. Ze heeft de concepten ‘chaos’ en ‘onmogelijk’ professioneel in haar Death Note genoteerd, waardoor die permanent uit de Heroes-evenementen zijn verdwenen. Want als je tegen een praktisch probleem aanloopt, kan ze ‘accio oplossing’ roepen voordat je Diagon Alley kunt zeggen.

De FACTS Comic Con-waarden

Heroes voor het goede doel

FACTS heeft meer dan eens de geeky goedheid van de community gekanaliseerd en gericht op diegenen die de hulp het meest nodig hebben. In het verleden hebben de FACTS-organisatie, de fanclubs van de Fan Village en andere partners al samengewerkt voor een heleboel goede doelen. Hieronder geven we een fragment van de lange lijst verenigingen die we eerder hebben geholpen.

Aarzel niet om zelf ook een handje te helpen. Klik op de logo’s en neem een kijkje!

DOPJESACTIE

DIERENASIEL 'DIERENVRIENDEN'

RODE KRUIS

SEA SHEPHERD

Scroll naar top