Introductie

Great Scott! Doctor Emmett Brown van Back to the Future parkeert zijn DeLorean in Gent! Deze legendarische acteur is ook bekend voor rollen in Star Trek, The Addams Family, Anastasia, Roger Rabbit, 12 Monkeys en meer!

BEKEND ALS

  • Doctor Emmett Brown in de Back to the Future-serie (1985 / 1989 / 1990)
  • Commander Kruge in Star Trek III: The Search for Spock (1984)
  • Uncle Fester in The Addams Family (1991/1993)
  • De stem van Rasputin in Anastasia (1997)
  • Judge Doom in Who Framed Roger Rabbit (1988)
  • De stem van The Pagemaster in The Pagemaster (1994)
  • Taber in One Flew Over the Cuckoo’s Nest (1975)
  • Mr. Carl Goodman in Piranha 3D and 3DD (2010/2012)
  • Zalmon Shaw in de 12 Monkeys tv-serie (2017-2018)

KORTE BIOGRAFIE

Christopher Lloyd heeft een diepe indruk nagelaten op de popcultuur en de filmgeschiedenis met zijn vele geweldige acteerprestaties.

Zijn meest iconische rol is wellicht die van Doctor Emmett Brown, het gekke genie in Back to the Future. Naast zijn passage in deze filmtrilogie, van 1985 tot 1990, bleef de rol van Doc Brown nazinderen in de vorm van cameo’s en verwijzingen in ongelooflijk veel films en series, zelfs tot op vandaag.

Andere rollen die zijn status als popcultuur-held in de jaren ’80 en ’90 bevestigden, zijn Commander Kruge in Star Trek III: The Search for Spock, Judge Doom in Who Framed Roger Rabbit, Uncle Fester in The Addams Family, om er maar een paar te noemen. En wanneer je je realiseert dat hij zijn acteercarrière begon in de klassieker One Flew Over the Cuckoo’s Nest, dan weet je dat je met een klepper te maken hebt.

Meer recent vertolkte hij onder meer Zalmon Shaw in de 12 Monkeys tv-serie en Carl Goodman in Piranha 3D en 3DD.

Wil je deze wereldberoemde acteur ontmoeten? Kom dan naar FACTS, op 19 en 20 oktober in Flanders Expo Gent! Christopher Lloyd zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, handtekeningen en panels op beide dagen.

 

Want to meet Christopher Lloyd?

ACTEURS Handtekeningen

ACTEURS PANELS

Artist Alley

ARTIESTEN SKETCHES & COMMISSIES

ARTIESTEN Handtekeningen

BLIJF UP-TO-DATE

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top