MIS JE KANS NIET OM MET JE HELD OP DE FOTO TE GAAN!

De fotoshoottickets zijn doorgaans snel uitverkocht, dus aarzel niet te lang!

(Fotoshoottickets voor FACTS Fall 2020 zijn nog niet te koop. Keer terug in de maand mei!)

IAN SOMERHALDER

 • Fotoshoots: €85
 • Handtekeningen: €70
 • Geen selfies

REBECCA MADER

 • Fotoshoots: €40
 • Handtekeningen: €30
 • Selfies: €30
 • Handtekening + Selfie: €50

TROY BAKER

 • Fotoshoot: €30
 • Handtekening: €30
 • Voice recording: €50
 • Selfie: €30

Voice recordings enkel aan de handtekeningentafels.

ASA BUTTERFIELD

 • Fotoshoot: €50
 • Handtekening: €40
 • Selfie: €50
 • Handtekening + Selfie: €80

KAYA SCODELARIO

 • Fotoshoot: €50
 • Handtekening: €40
 • Selfie: €50
 • Handtekening + Selfie: €80

Breng 2 vrienden mee!

Eén fotoshootticket = 1 foto met jou + maximaal 2 andere fans + de acteur. Met andere woorden, als 3 fans op eenzelfde foto met een acteur willen staan, heb je slechts één fotoshootticket nodig. Je kan dus de kosten delen!

Je krijgt ter plekke één papieren versie, maar de gratis digitale versie kan je later meerdere keren printen. 

Waar koop ik tickets?

Fotoshoottickets zijn zowel online als op het evenement beschikbaar, aan de fotoshootstand in de Guest Hall.

Let op: je kan géén fotoshoottickets meer kopen op FACTS als ze uitverkocht zijn in voorverkoop, dus we kunnen online aankopen sterk aanbevelen!

Gratis digitale versies!

Op je geprinte foto zal een URL (websitelink) staan waarmee je zelf je digitale versie gratis kan downloaden. Ga simpelweg naar die website en klik op download.

Let wel: het kan even duren voor alle foto’s geüpload zijn naar het systeem. Bij problemen, contacteer info@facts.be!

De VIP Fast Lane!

Mensen met een VIP-ticket kunnen de wachtrij overslaan en meteen naar voren gaan.

Opgelet: Eén VIP Fast Pass geldt voor slechts één persoon. U mag dus geen niet-VIP’s meenemen. Minderjarigen mogen uiteraard wel mee als ze geen andere begeleidende volwassene hebben.

Belangrijk

1. Ga altijd in de rij staan op het aanvangstijdstip van de fotoshootsessie.
2. Acteurs verlaten de fotobooth zodra er niemand meer in de rij staat. Als u naar het einde van de sessie pas komt aanschuiven, verliest u misschien de kans van uw leven!
3. Ga niet in de rij staan als u niet mee op de foto gaat! We maken wel uitzonderingen voor minderjarigen. Heeft u om een andere reden nood aan begeleiding? Voorzie dan voldoende bewijzen!

Als u niet zeker bent over deze protocolregels, vraag dan gerust onze lieve FACTS-crew om raad!

FAQ

Opgelet: een fotoshootticket is géén toegangsticket. Voor een foto met je favoriete acteur of actrice heb je het volgende nodig:

U moet ook impliciet akkoord gaan met het Algemeen Reglement, dat u kan terugvinden op onze website en aan de infostand op FACTS.

FACTS kan geen tickets terugbetalen als u een fout maakt. Let dus goed op en dubbelcheck alles voor u tot de aankoop overgaat!

Helaas, we kunnen u niet terugbetalen als u uw sessie misloopt. We verwachten van iedereen dat hij/zij op tijd komt opdagen. In de weken voor de show, zal u het tijdschema kunnen raadplegen in het FACTS-magazine, aan de FACTS infostand, op onze website en andere kanalen.

Ja, maakt u zich geen zorgen! Als het schema u niet toelaat om aan te schuiven bij aanvangstijd, vraag dan gerust de FACTS-crew om hulp. Deze Guardians kunnen indien nodig de acteur even tegenhouden. Dit geldt dus niet als ‘je sessie missen’.

Dan betalen we uiteraard iedereen terug. Hou in dat geval uw mailbox in het oog en stuur een e-mail naar info@facts.be met uw ticket en de nodige info!

Neen, uw ticket is enkel geldig voor het tijdslot dat het is toegewezen. Uw ticket zal in een andere sessie niet geaccepteerd worden. Deze regel is er gekomen om te voorkomen dat we te veel deelnemers hebben voor eenzelfde sessie en dus ons schema in de war wordt gebracht..

Als u er écht niet kan raken, dan kan u het er eventueel op wagen om uw ticket in te ruilen aan de fotoshootstand in de Guest Hall. Als die andere sessie niet uitverkocht is, dan is het MISSCHIEN mogelijk om te switchen. Hier kunnen we evenwel geen garanties bieden.

By participating (letting us take your photo, that you bought online (www.facts.be) or at FACTS), you agree that it will be printed and be put online so you can find the digital version of your picture. Your photo will not be kept longer than necessary in order to carry out the mission for which it was taken, which will be 1 year, in order for you to still be able to access it. FACTS and Eventattitude – Web Based Photo Solutions sa/nv – Avenue Louise 523 – 1050 Brussels, respect the law on the protection of privacy and give you the opportunity at any time to remove your photo by contacting gdpr@eventattitude.com. FACTS and Eventattitude won’t pass your photo to any third party.

Scroll naar top

FACTS SPRING 2020 GEANNULEERD DOOR CORONA / COVID-19

Sinds 1993 doen de FACTS-organisatoren hun uiterste best om duizenden fans een zo kwalitatief mogelijke bijeenkomst te organiseren in Gent. Het doel is altijd om een veilige haven te zijn voor alle fans van films, series en games, waar ze samenkomen met gelijkgestemden en met gasten van over de hele wereld, om onvergetelijke momenten te beleven.

Met het welzijn, de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, exposanten, crew en partners als onze voornaamste prioriteit, volgden we de laatste dagen en weken de evolutie van de uitbraak en verspreiding van COVID-19, de Corona-pandemie, nauwgelet op.

Aangezien de situatie in België steeds meer kritiek wordt en nu ook de Verenigde Staten reisrestricties naar Europa hebben ingevoerd, heeft FACTS finaal beslist om om de editie FACTS Spring 2020 te annuleren wegens overmacht.

Nadat we alle mogelijke opties van veiligheidsmaatregelen hebben uitgeput, hebben we uiteindelijk beslist om de richtlijnen van de lokale gezondheidsorganisaties en overheden te volgen, die al aangegeven hadden dat grote evenementen beter geannuleerd werden.

Omdat het ons hoofddoel is om onze geweldige community de unieke ervaring te bieden die ze verdienen en om hun veiligheid te garanderen, hadden we simpelweg geen andere opties meer.

Het is een pijnlijke beslissing, maar we kijken nu al vooruit naar de volgende bijeenkomst met al onze fans, exposanten en gasten op 24-25 oktober in Flanders Expo Gent. In de tussentijd hebben we ook al hard gewerkt om een nog spectaculairdere line-up van sterren te verzilveren. We zijn dan ook blij om aan te kondigen dat Ian Somerhalder, Rebecca Mader & Troy Baker al bevestigd hebben dat ze hun fans zullen ontmoeten tijdens FACTS Fall 2020, in Gent, op 24 en 25 oktober. We kondigen in de komende maanden nog veel meer gasten en verrassingen aan.

Al onze bezoekers, exposanten en partners zullen binnenkort persoonlijk gecontacteerd worden via e-mail, met meer informatie rond de volgende stappen. Alle toegangstickets van FACTS in april zullen geldig blijven voor FACTS in oktober, maar bezoekers zullen de keuze krijgen: het ticket houden voor oktober of een aanvraag tot terugbetaling indienen. Meer info en details volgen spoedig.

We appreciëren de steun die we in de voorbije weken hebben mogen ontvangen. De feedback was van onschatbare waarde in het bepalen van deze beslissing.

Met vriendelijke groet,

Het FACTS-team