Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Welcome to FACTS! Come and join us this weekend!

19-20 Oktober | Flanders Expo

FACTS, de thuis van alles rond home Fantasy, Animatie, Comics, Toys, Sci-Fi, Games en Cosplay. Kom erbij en maak deel uit van de grootste geeky familie van de Benelux, met duizenden gelijkgezinden en honderden activiteiten om te beleven.

Mercy achtergrond: Huina Cosplay / Mercy links: Nobbletops Cosplay

NIEUWS

The LEGO® STAR WARS™ designers Panel

OFFICIËLE LEGO® STAR WARS™-DESIGNERS: HANDTEKENINGEN & FOTOSESSIES De LEGO®-sets gekocht? Ga dan op bezoek bij de drie officiële LEGO®-designers! Christian Minick Vonsild, Michael Lee Stockwell and Aaron Douglas Andersonwill be more than happy to put an autograph on your merch, instantly turning your

Lees meer »

FACTS viert Lectrrs 20e deelname!

De legendarische Belgische cartoonist Lectrr voegt zich nu al voor de 20e keer bij de FACTS line-up en dat moet gevierd worden. Om zijn loyaliteit en ongebreideld enthousiasme te vieren, hebben we alle artwork en visuele materialen die Lectrr in

Lees meer »

De Men in Black nemen FACTS over!

De Men in Black moeten gezien hebben dat het aantal aliens op FACTS al jaren de pan uit zwiert en nu komen ze orde op zaken stellen. Geen zorgen, ze komen niemand afknallen met hun enorme blasters. Ze komen rekruteren!

Lees meer »

FICTIE KOMT TOT LEVEN

ONTDEK DE BESTE COLLECTIBLES!

GENIET VAN TAL VAN ACTIVITEITEN

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Met 32 succesvolle edities achter de rug zijn we nu nog meer gemotiveerd om van de 33e editie op zaterdag 19 en zondag 20 oktober 2019 een waar fandomfestijn te maken, in Flanders Expo, Gent. Ontmoet de grootste sterren, ervaar geweldige wedstrijden en ontdek souvenirs van je favoriete franchise bij onze honderden exposanten.

Scroll naar top