Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Welcome to FACTS! Come and join us this weekend!

19-20 Oktober | Flanders Expo

FAC19_figuren_draak

FACTS, Your Belgian Comic Con, is een magisch universum waar al je favoriete fictiewerelden elkaar ontmoeten in een spectaculaire big bang van popcultuur.

Ontdek de coolste geeky items op de enorme FACTS Merch Market met 250+ exposanten, ontmoet wereldberoemde acteurs en comicartiesten, laat je overspoelen door fantastische fictie in de cosplay shows, get your game on in de Gaming Hall, leer nieuwe skills in de workshops, ontrafel de geheimen van onze geëerde gasten via onthullende panels en geniet van een ongelooflijke comic con-ervaring!

FACTS-manga-personage

Gasten

NIEUWS

Marvel ontmoet Gundam in deze builder challenge!

Gundam x Marvel-expositie Ontdek een geweldige mix van Gundam en Marvel, voor u gebracht door Gundam Fans Benelux. Deze expositie stelt basis-gunplakits tentoon die een uniek Marvel-jasje gekregen hebben. Dit kadert in een overkoepelende wedstrijd. GUNPLA-WEDSTRIJD Deze lean mean killing

Lees meer »

Doe mee aan de Fan Gatherings!

FACTS geeft fans van dezelfde fandom de kans om samen te komen en samen toffe activiteiten te doen in de Fan Gathering Zone in de Fan Village. Pokémon-fan? Mis dan zeker de Pokémon Fan Gathering niet, waarin je kan strijden

Lees meer »

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn. In de FACTS Sub Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

TICKETS IN VOORVERKOOP

OPGELET
De prijzen van sommige toegangstickets gaan op 19 oktober omhoog.
Andere tickettypes zijn dan weer zeer beperkt in aantal.
Mis dus je kans niet!

(Meer info op de ticketpagina’s)