Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Welcome to FACTS! Come and join us this weekend!

19-20 Oktober | Flanders Expo

FAC19_figuren_draak

FACTS, Your Belgian Comic Con, is een magisch universum waar al je favoriete fictiewerelden elkaar ontmoeten in een spectaculaire big bang van popcultuur.

Ontdek de coolste geeky items op de enorme FACTS Merch Market met 250+ exposanten, ontmoet wereldberoemde acteurs en comicartiesten, laat je overspoelen door fantastische fictie in de cosplay shows, get your game on in de Gaming Hall, leer nieuwe skills in de workshops, ontrafel de geheimen van onze geëerde gasten via onthullende panels en geniet van een ongelooflijke comic con-ervaring!

FACTS-manga-personage

NIEUWS

Het nieuwe artwork van FACTS Fall 2019!

And so … it begins! Het FACTS-team vliegt er weer in, om je op 19-20 oktober een fantastische ervaring aan te bieden in Flanders Expo Gent. Als je op zoek bent naar alles rond films, series, gaming, cosplay, bordspellen, scifi,

Lees meer »

Dit was FACTS Spring 2019 (6-7 april)!

FACTS Spring 2019 garandeerde onvergetelijke momenten van geluk en vriendschap, nieuwe ervaringen en tonnen nostalgie. Als je er niet was op 6 en 7 april, in Flanders Expo Gent, dan ben je gedoemd om te luisteren naar de epische verhalen

Lees meer »

FICTIE KOMT TOT LEVEN

ONTDEK DE BESTE COLLECTIBLES!

NEEM DEEL AAN ACTIVITEITEN

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn. In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Ticketprijzen

OPGELET: De ticketprijzen gaan op 28 augustus omhoog.
Sommige tickettypes zullen duurder worden, dus aarzel niet te lang!
Meer info op de ticketpagina’s.