Introductie

Ontmoet Jack Gleeson, de best wel boosaardige prins en koning Joffrey Baratheon in HBO's gerenommeerde Game of Thrones-serie!

HET MEEST BEKEND VOOR

  • Joffrey Baratheon in Game of Thrones
  • Batman Begins
  • A Shine of Rainbows
  • Out of Her Mind (2020)

KORTE BIOGRAFIE

De hele wereld kent de Ierse acteur Jack Gleeson als de nogal kwaadaardige prins en koning Joffrey Baratheon in HBO’s befaamde hitserie Game of Thrones. Ondanks zijn toen nog jonge leeftijd wist Gleeson met dit personage de wereld te choqueren en te intrigeren, wat een nog grotere prestatie is als je kijkt naar de hoeveelheid talent in deze HBO-cast. Dit is je kans om een van ‘s werelds beste ‘characters you love to hate’ te ontmoeten!

Batman-fans zullen hem ook herkennen als de jongen die The Caped Crusader ontmoette en opnieuw inspireerde in Batman Begins, het eerste deel in de Christopher Nolan-trilogie. Een fun ‘spot de acteur’-stukje.

Jack Gleeson zal beschikbaar zijn op FACTS, op 6 en 7 november 2021, in Flanders Expo Gent, voor fotoshoots, signeersessies en spectaculaire Q&A-shows.

Ontmoet nu Jack Gleeson!

Artist Alley

ARTIESTEN SKETCHES & COMMISSIES

ARTIESTEN Handtekeningen

BLIJF UP-TO-DATE

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top