Welkom in de FACTS Artist Alley, waar ‘s werelds beste artiesten samenkomen!

Van internationale comic-sterren en wereldberoemde internetartiesten tot lokale artiesten en designers, FACTS heeft het allemaal. In de Artist Alley gaat de ervaring van een onvergetelijke ontmoeting en een uniek stuk kunst hand in hand.

En als je daarmee klaar bent, kun je ook de verborgen juweeltjes van de Creator Zone ontdekken in Hal 1, waar de plaatselijke kunstenaars en ontwerpers hun waren komen tonen. Veel plezier bij het verkennen!

Ian Boothby

Canadese Eisner Award–winnende comic-artiest. Lead writer voor The Simpsons-comics en een van de lead writers voor de Futurama-comics. Werkte ook aan of voor Sparks!, MAD Magazine en meer. Echtgenoot van Pia Guerra, eveneens te gast op FACTS Fall 2022!

Pia Guerra

Canadese Eisner Award–winnende comic-artiest en -auteur. Mede-bedenker en voornaamste tekenaar voor Y – The Last Man. Werkte ook aan of voor Doctor Who: The Forgotten / The New Yorker / MAD Magazine / Spider-Man: Unlimited / Torchwood / Superman / The Simpsons’ Treehouse of Horror Comics, en nog veel meer. Echtgenote van Ian Boothby, eveneens te gast op FACTS Fall 2022!

WARP ZONE

Scroll naar top