Welkom in de FACTS Artist Alley, waar ‘s werelds beste artiesten samenkomen!

Van internationale comic-sterren en wereldberoemde internetartiesten tot lokale artiesten en designers, FACTS heeft het allemaal. In de Artist Alley gaat de ervaring van een onvergetelijke ontmoeting en een uniek stuk kunst hand in hand.

En als je daarmee klaar bent, kun je ook de verborgen juweeltjes van de Creators Zone ontdekken in Hal 1, waar de plaatselijke kunstenaars en ontwerpers hun waren komen tonen. Veel plezier bij het verkennen!

Mede-bedenker en tekenaar van het waanzinnig populaire The Nice House on the Lake, geschreven door James Tynion IV. Hij werkte ook aan andere DC-series zoals de mythische Detective Comics, Justice League Dark, Batman & Robin Eternal, Aquaman, X-Men en daarnaast voor de uitgevers Marvel Comics en Valiant Entertainment.

Met comic-klanten als DC, Marvel, Valiant, Boom, Dynamite & Abrams op zijn cv, is het moeilijk om niet enthousiast te worden voor het bezoek van deze Spaanse artiest. Ontmoet hem op FACTS en ga naar huis met iets unieks!

Deze ongelooflijk getalenteerde Portugese artiest leent zijn vaste hand aan DC Comics in heel wat series, waaronder Justice League: Last Ride, Wonder Woman, Teen Titans, Green Lanterns, Trinity, JLA, Nightwing, Detective Comics en Aquaman.

Een van de belangrijkste tekenaars van het Magic: The Gathering Trading Card Game. Zijn duistere fantasietekeningen zullen je doen huiveren, zowel van verbazing als van angst.

WARP ZONE