Welkom in de FACTS Artist Alley, waar ‘s werelds beste artiesten samenkomen!

Van internationale comic-sterren en wereldberoemde internetartiesten tot lokale artiesten en designers, FACTS heeft het allemaal. In de Artist Alley gaat de ervaring van een onvergetelijke ontmoeting en een uniek stuk kunst hand in hand. En als je daarmee klaar bent, kun je ook de verborgen juweeltjes van de Creator Zone ontdekken in Hal 1, waar de plaatselijke kunstenaars en ontwerpers hun waren komen tonen. Veel plezier bij het verkennen!

Bojan Vukić

Dit Servische talent is een beproefd fantasy-artiest, die zijn verdienste heeft bewezen in de wondere werelden van Elfen, Merlijn De Profeet, Orakel, Orks & Goblins, Magiërs, Les Élus de Swarga, en meer.

Dana Dimat

We verwelkomen met plezier deze Italiaanse artieste met een talent voor het tekenen van ongelooflijke fantasy-figuren en realistische lichaamstypes. Je kunt haar werk bewonderen in onder meer Les Filles de Soleil, Elfen, Les Aventuriers de la Mer en Parfum de Soie.

Paolo Deplano

Paolo Deplano is een andere Italiaanse fantasy-tekenaar die zijn strepen heeft verdiend op het gebied van Europese strips. Zijn werk schittert op de pagina’s van Asceltis, Un coin de ciel bleu, Mercenaires, Meester-Inquisiteurs, Dwergen en meer.

Nicolas Demare (zaterdag)

Deze Parijse kunstenaar weet precies hoe hij fantasy-werelden vol geweldige wezens uit een stuk papier moet laten springen. Je kent zijn werk van fantasy-series als Les Filles de Soleil, Merlin – La quête de l’épée, Dwergen, Oracle en meer.

Mike Norton

Het Amerikaanse talent Mike Norton is de maker van de Eisner en Harvey award-winnende webcomic Battlepug en medebedenker en artiest van Revival en Grumble. Hij heeft gewerkt voor Marvel, DC, Dark Horse en zowat alle grote comic-uitgeverijen. Genoeg redenen dus om hem de hand te schudden in de Artist Alley!

Joëlle Jones

Het belang van de Amerikaanse tekenares en Eisner-genomineerde Joëlle Jones op het gebied van Amerikaanse comics is op z’n zachtst gezegd enorm. Haar werk voor haar lopende DC Comics (Batman! Supergirl! Wondergirl! Catwoman!), maar ook voor haar eigen Lady Killer-reeks, uitgegeven door Dark Horse Comics, is gewoonweg fenomenaal. Als je voor ‘super’ wil gaan, ga dan langs bij haar Artist Alley-stand!

WARP ZONE

Scroll naar top