Zie hier welke wereldberoemde acteurs afzakken naar FACTS op 6-7 november, in Flanders Expo Gent!

Bob-Morley-website-announcement-01

Bob Morley

Wellicht het best bekend als bad-ass Bellamy Blake in het hele verloop van de CW-serie The 100, maar ook als de charismatische Australische acteur die geschiedenis schreef in Neighbours (Buren), Home and Away, The Strip, Road Train, en nog veel meer!

Eliza-Taylor-The-100-website_03

Eliza Taylor (CANCELLED)

Vooral bekend door haar rol als Clarke Griffin in het veelgeprezen CW-drama The 100, maar verdiende ook haar strepen in populaire series als All Saints en Neighbours en films als The November Man.

CANCELLED VOOR 2021 NA EEN DATUM-CONFLICT DOOR EEN HERNIEUWD FILMSCHEMA

Rebecca-Mader-FACTS-2021-Announcement-Website-01

Rebecca Mader

Wees gewaarschuwd, er komt iets ‘wicked’ jouw kant op! Rebecca Mader is het best bekend als de heerlijk boosaardige Wicked Witch of the West in Once Upon a Time en als Dr. Charlotte Lewis in Lost. Ze was ook te zien in onder meer Iron Man 3, The Devil Wears Prada, 30 Rock en Fringe.

Mark-Sheppard-website-04

Mark Sheppard

Mark Sheppard wordt wellicht het meest geadoreerd door zijn rol als Crowley in Supernatural, maar heeft ook meer dan twee decennia acteerwerk achter de kiezen. Battlestar Galactica, Firefly, Doom Patrol, Doctor Who, 24, Star Trek, The X-Files, noem maar op. Lets raise a little hell at FACTS!

Jack Gleeson

Ontmoet Jack Gleeson, de best wel boosaardige prins en koning Joffrey Baratheon in HBO’s gerenommeerde Game of Thrones-serie! Ook bekend voor Batman Begins, A Shine of Rainbows en Out of Her Mind. 

Dante Basco

Dante Basco is een begenadigd stemacteur die voor het eerst werd geïntroduceerd als Rufio, de leider van de Lost Boys in Hook – de film van Steven Spielberg uit 1991 met Robin Williams. Zijn meest opmerkelijke stemacteerwerk is te horen in Avatar: The Last Airbender, en in Avatar: The Legend of Korra, waar hij respectievelijk de stem van Prins Zuko en Generaal Iroh II vertolkte. Hij was ook de stem van Jake Long in American Dragon: Jake Long.

Tomer Capon

Kom naar FACTS en ontmoet Tomer Capon, aka Frenchie in de super populaire Amazon Prime-serie The Boys!

WARP ZONE

Scroll naar top