Wees gewaarschuwd, er komt iets ‘wicked’ jouw kant op! Rebecca Mader is het best bekend als de heerlijk boosaardige Wicked Witch of the West in Once Upon a Time en als Dr. Charlotte Lewis in Lost. Ze was ook te zien in onder meer Iron Man 3, The Devil Wears Prada, 30 Rock en Fringe.

Zet hier je tanden maar eens in, fans van The Vampire Diaries! Niemand minder dan Damon Salvatore himself komt naar FACTS. Ook bekend voor zijn rollen in onder meer Lost, V Wars, Smallville en andere topproducties.

Legendarische stemacteur van onder meer Joel in The Last of Us, Booker DeWitt in Bioshock Infinite en zelfs The Joker in heel wat DC-producties.

Je kan hem ook horen in Tales of Vesperia, Persona 4, Uncharted, Far Cry 4, Dragon Ball Z, Naruto: Shippūden, Bleach and Fullmetal Alchemist en nog veel meer.

Asa Butterfield is op het moment van schrijven nog maar 22, maar hij heeft al heel wat indrukwekkende films en series op zijn conto. Van zijn meest recente monsterhit Sex Education op Netflix tot zijn succesvolle passages in de sci-fi-hit Ender’s Game, het Holocaust-drama The Boy in the Striped Pajamas en Martin Scorsese’s Hugo, er zijn heel wat redenen om Asa Butterfield te komen zien, bedanken en spreken op FACTS, op 24-25 oktober, in Flanders Expo Gent.

De Britse actrice Kaya Scodelario kennen we als Carina Smyth in Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge, als Teresa in de The Maze Runner-filmtrilogie en als Effy Stonem in de serie Skins, om er maar een paar te noemen. Kom deze ster ontmoeten op FACTS!

WARP ZONE

Scroll naar top