Acteurs oktober 2023

Stephen Amell

De Arrowverse vloeit samen met het FACTS-universum! Ontmoet Green Arrow himself, op 21-22 oktober 2023, in Flanders Expo Gent!

Jason Paige

De zanger van de OG Pokémon Theme Song doet mee op 21 en 22 oktober in Flanders Expo Gent! Dit is dé singalong van je leven, dus zorg ervoor dat je erbij bent op het Pokémon-feest op FACTS.

Charisma Carpenter

De Amerikaanse actrice Charisma Carpenter is waarschijnlijk het bekendst als Cordelia Chase in de bovennatuurlijke dramaserie Buffy: The Vampire Slayer en de spin-off serie Angel. Ze speelde ook in Charmed, Veronica Mars, The Lying Game en in de filmserie The Expendables.

Mark Williams

De Engelse acteur Mark Williams is wereldwijd bekend om zijn rol als Arthur Wemel in de Harry Potter-saga. De huisvader heeft de harten van de kijkers weten te raken, maar hij was ook te zien in onder meer Stardust, Shakespeare in Love, 101 Dalmatiërs en Doctor Who.

Christopher Judge

Ontmoet de geweldige acteur en stemacteur Christopher Judge op FACTS Fall 2023! Hij was Teal’c in het beroemde Stargate-universum, de stem van Kratos in God of War en nog veel meer.

Kevin McNally

Deze Engelse acteur zwierf over de zeven zeeën met Johnny Depp in Pirates of the Caribbean als Gibbs, maar heeft ook sterke verhalen te vertellen over zijn optredens in The Crown, Supernatural, Doctor Who en nog veel meer.

James McAvoy (zaterdag)

De Schotse superster James McAvoy voegt zich bij de FACTS-line-up! Hij is vooral bekend als Professor Xavier uit de nieuwste X-Men-filmreeks, maar ook voor rollen in kaskrakers als de horrorfilm It: Chapter Two, The Chronicles of Narnia, Wanted, Atonement, Split, Glass, Atomic Blonde, Victor Frankenstein en nog veel meer. Hij is alleen op zaterdag 21 oktober aanwezig op FACTS.

Blijf op de hoogte
over de volgende onthullingen van internationale acteurs
bij FACTS!

Volg ons via onze social media-kanalen

Voeg je bij de Sub Squad voor de FACTS newsletter

Kom bij de Discord-chat en krijg notificaties

WARP ZONE

Scroll naar top