De Gastenlijst van April 2022

Michael Rooker

He’s Mary Poppins, y’all! Ontmoet de Amerikaanse acteur Michael Rooker, alias Yondu in MCU’s Guardians of the GalaxyMerle Dixon in The Walking Dead, Savant in The Suicide Squad, en meer!

Danny Trejo

Machete himself baant zich een weg door het FACTS-Woud in Flanders Expo. Ook bekend voor From Dusk Till Dawn, Sons of Anarchy, Bad-Ass en nog veel meer. Mis je kans niet om deze legendarische actieheld ontmoeten!

Natalia Tena

Goed nieuws voor alle Potterheads, Star Wars-fans en mededingers in het Game of Thrones, want je kunt Nymphadora Tonks, Twi’lek Xi’an, en Wildling Osha ontmoeten in één geweldig pakket genaamd Natalia Tena!

Rick Hoffman

Deze Amerikaanse acteur is waarschijnlijk het meest bekend als de schijnbaar meedogenloze advocaat Louis Litt in de serie Suits. Daarnaast schitterde hij ook in Postal, Billions, Hostel en The Condemned, om er maar een paar te noemen.

Jacob Bertrand

Een inspirerend talent met de beste spin kicks sinds Street Fighter’s Tatsumaki’s. Vooral bekend als Eli Moskowitz, alias ‘Hawk’, in de Netflix-serie Cobra Kai, de Karate Kid-spin-off-serie. Ook bekend van diverse Nickelodeon- en Disney-series.

Peyton List

Een tante zo taai dat ze je met gebroken tanden achterlaat! Ze is Tory Nichols in Netflix’ Cobra Kai, de Karate Kid-spin-off-series. Ook bekend voor heel wat Disney-series en stemmenwerk in onder meer Batman: Hush als Poison Ivy en Batgirl, en meer!

Richard Rankin

Deze ruige Schotse film-, tv- en theateracteur is het bekendst door zijn rol als Roger Wakefield Mackenzie in Outlander. Hij is ook te zien in The Syndicate, The Crimson Field, From Darkness, The Replacement en The Last Kingdom.

Blijf op de hoogte
over de volgende onthullingen van internationale acteurs
bij FACTS!

Volg ons via onze social media-kanalen

Voeg je bij de Sub Squad voor de FACTS newsletter

Kom bij de Discord-chat en krijg notificaties

WARP ZONE

Scroll naar top