Alfred Enoch

Introductie

Alfred Enoch, alias Dean Thomas, heeft zijn toverstok in de aanslag voor de fans van FACTS, op 22-23 oktober, in Flanders Expo!

ALSO KNOWN AS

  • Dean Thomas in de Harry Potter-filmserie
  • Wesley Gibbins in How to Get Away with Murder
  • Raych Seldon in Foundation
  • Jamie McCain in Trust Me
  • Aeneas in Troy: Fall of a City

en nog veel meer!

 

KORTE BIOGRAFIE

Theater-, film- en serieacteur Alfred Enoch maakt op magische wijze zijn opwachting in het FACTS-woud. De meeste popcultuurfans zullen zich hem herinneren als Daan Thomas in de Harry Potter-filmserie, een rol die hij prachtig vertolkte vanaf de allereerste film ‘De Steen der Wijzen’ tot ‘De Relieken van de Dood: Deel II’.

Meer recent kon je hem zien optreden in How to Get Away with Murder, als Wesley ‘Wes’ Gibbins (2014-2017), als Aeneas in het historische drama Troy: Fall of a City, als Jamie McCain in seizoen 2 van het medische drama Trust Me, als Raych Seldon in de sci-fi-serie Foundation van Apple TV+, die losjes gebaseerd is op de verhalen van Isaac Asimov.

Alfred Enoch zal aanwezig zijn op FACTS Fall 2022, op zaterdag 22 en zondag 23 oktober, in Flanders Expo Gent. Hij zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies, selfies en grote Q&A shows.

TICKETS & INFO

 

Ontmoet nu Alfred Enoch!

Artist Alley

ARTIESTEN SKETCHES & COMMISSIES

ARTIESTEN Handtekeningen

BLIJF UP-TO-DATE

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top