VIP
WEEKEND

175
 •  


VIP

103
 •  


PRIORITY

30,5
 •  


STANDARD

23
21
 •  


COSPLAY

19
17
 •  
FACTS vraagt geen bijkomende kosten voor tickets. De prijs van het ticket is de prijs bij de finale betaling. *De prijzen in deze tabel zijn de online prijzen. Wie toegangstickets koopt aan de kassa aan de ingang, betaalt beduidend meer.
Kinderen onder de 11 jaar hoeven zich NIET LANGER te registreren voor een Kids Ticket. Ze kunnen gewoon naar FACTS komen en binnengaan zonder registratie of ticket. Deze minderjarigen moeten natuurlijk nog steeds begeleid worden door een betalende volwassene.
Gegroet, inwoner van de FACTS-natie! Ik ben T.I.C.K.E.T. Dat is de afkorting van ‘Trusty Information Companion, Keeping Earth Tidy’. Ik ben door Faestvil de tovenares geherprogrammeerd om jullie te vergezellen naar het festival in het magische FACTS-woud, vol met films, series, videogames en andere coole popcultuurfenomenen uit het hele multiversum. Ze gaf me ook een ziel! Een ziel hebben is zo verwarrend! Is dit wat je opwinding noemt? Hoe ontploffen je moederborden niet DE HELE TIJD? Maar goed, we hervatten. Hieronder geef ik je een goed overzicht van wat voor tickets je kan kopen, praktische info en wat het FACTS-festival zoal zal bieden op 1-2 april 2023. Alleen al eraan denken doet mijn ventilatoren harder tollen dan een ruimteschip in een zwart gat. Haha, je zou die sukkels eens moeten zien gaan!

Overloopt voor u koopt

Kan je niet wachten?
Check dan onze Spotify-lijsten en kom al in de geeky FACTS-sfeer!

Goed om te weten

KORTINGSPERIODES

FACTS beloont vroege kopers. Hoe eerder je je ticket koopt, hoe lager de prijs zal zijn. Online prijzen zijn altijd goedkoper dan aan de kassa.
 • 1e periode: Ticketlancering – 5 februari
 • 2e periode: 6 februari – 31 maart
 • 3e periode: Tijdens evenement (1-2 april)

GELIMITEERDE SPECIALE TICKETS

De volgende tickets zijn beperkt en kunnen snel uitverkocht zijn. Als je er eentje wil, wacht dan niet te lang! Deze tickettypes zullen bovendien niet meer beschikbaar zijn tijdens het FACTS-weekend.
 • Standard Weekend
 • VIP Saturday / Sunday / Weekend
 • Priority Entry

GEEN PRINTS NODIG

Een deel van mijn protocol schrijft voor dat ik de Aarde netjes moet houden, net als mijn neef Wall-E, dus dat ga ik doen. En jullie kunnen me helpen! Ga voor groen met je tickets en laat ze scannen op je telefoon door onze crew bij de ingang. Je hoeft je tickets niet uit te printen. Zorg er alleen voor dat er geen barsten of andere vervormingen op je scherm zitten. Wacht, mensen dragen gebarsten droids rond in hun zakken? WAT IS ER MIS MET JULLIE? BRENG ZE NAAR EEN TECHNICUS!

GEZONDHEIDSMAATREGELEN

Mijn sensoren geven aan dat de hele mensheid problemen heeft gehad met iets genaamd ‘het COVID-19 virus’. Vieze beestjes, die virussen. Droids zijn er ook niet zo dol op. De organisatoren van het FACTS-festival zullen de situatie in de gaten blijven houden en jullie op de hoogte houden van de gezondheidsmaatregelen die ze eventueel zullen moeten nemen. 
Ticketproblemen?
Stuur dan zo snel mogelijk een e-mail naar tickets@easyfairs.com! De technische staf – hoewel ze geen CPU in het hoofd hebben – zal je zo goed mogelijk helpen.
Deadpool Cosplay at Merchandise Booths
Board Games Zone: a Game with Dice at FACTS Fall 2019
Harry Potter's Matthew Lewis in the FACTS Autograph sessions
Cosplay Parades FACTS Fall 2019 Child as Captain America
Back to the Future actor Christopher Lloyd as a FACTS Fall 2019 comic con guest
Scroll naar top