Jezelf trakteren op een FACTS-ticket voor de volgende editie op 6-7 november 2021 staat gelijk aan het recht om de portalen te gebruiken naar een beter universum in Flanders Expo Gent, vol met films, series, videogames en andere coole popcultuurfenomenen.

Zodra je het FACTS Comic Con Mothership betreedt, word je getrakteerd op tal van leuke activiteiten, een enorme Geek Market en geweldige shows die een blijvende indruk zullen achterlaten op elke popcultuurfan. Dat is bijna 30 jaar aan comic con-ervaring in actie.

Hou deze pagina in de gaten om te zien wanneer de tickets online komen, maar check zeker ook de rest van de website. Zo ontdek je welke internationale acteurs, artiesten en cosplayers FACTS in Gent zal verwelkomen en welke activiteiten op het programma zullen staan!

VROEGE KORTING

Hoe eerder je je ticket koopt, hoe lager de prijs zal zijn. Houd dit gedeelte in de gaten om te zien wat de deadlines zijn en hoe de prijzen in de loop van de tijd veranderen.

Op deze manier beloont FACTS vroege kopers die deel willen uitmaken van de FACTS party zonder de volledige inhoud van het comic con-schema te kennen.

GELIMITEERDE SPECIALE TICKETS

De volgende tickets zijn beperkt en kunnen snel uitverkocht zijn:

  • Standard Weekend
  • VIP Saturday / Sunday / Weekend
  • Priority Entry

Als je een van deze tickettypes wil, aarzel dan niet te lang!

FACTS-TICKETS KUNNEN NIET WORDEN TERUGBETAALD, GERUILD, DOORVERKOCHT OF GEANNULEERD. De algemene voorwaarden vindt u hier.

Ticket-uitzonderingen

Goed nieuws! In de volgende gevallen kan een fan FACTS gratis binnenkomen, zonder een ticket. LET WEL: DOOR DE NIEUWE CORONAREGELS MOETEN OOK DEZE MENSEN ZICH NU REGISTREREN. Deze optie zal beschikbaar zijn in het ticketsysteem.

  • Kinderen die nog geen 11 jaar zijn. Neem wel een bewijs van leeftijd mee.
  • De begeleider van een persoon met een handicap, mits bepaalde voorwaarden. Check zéker eerst onze pagina met veelgestelde vragen voor alle details.

FACTS-TICKETS KUNNEN NIET TERUGBETAALD, OMGERUILD, HERVERKOCHT OF GEANNULEERD WORDEN! Je kan het algemene reglement hier nalezen.

GEEN PRINTS NODIG

Ga groen met je tickets en laat ze scannen op je telefoon! Tickets afdrukken is dus niet nodig.

Toon je codes op het scherm van je smartphone bij de ingang en onze crew zal ze scannen. Zorg er alleen voor dat er geen barsten of andere vervormingen op je scherm zijn die problemen kunnen geven bij het scannen.

Ticketproblemen?

Stuur dan zo snel mogelijk een e-mail naar facts@newco-be.com! De technische staf zal jullie zo goed en snel mogelijk te woord staan.

Deadpool Cosplay at Merchandise Booths
Board Games Zone: a Game with Dice at FACTS Fall 2019
Harry Potter's Matthew Lewis in the FACTS Autograph sessions
Cosplay Parades FACTS Fall 2019 Child as Captain America
Back to the Future actor Christopher Lloyd as a FACTS Fall 2019 comic con guest
Scroll naar top