Locatie

Het FACTS-moederschip verzamelt voortdurend sci-fi, comics, anime en heel wat andere schatten op zijn eeuwigdurende zoektocht.

Het FACTS-moederschip daalt meermaals per jaar neder op planeet Aarde om zijn weelde met jou te delen, meer bepaald naar zijn vertrouwde aanlegplaats:

Flanders Expo Maaltekouter 1 9051 Gent België

Parkeren

U kunt uw TIE Fighter, TARDIS of ander voertuig achterlaten op de parking van Flanders Expo, die rechtstreeks toegankelijk is via afrit 14 van de autosnelweg E40 (Brussel – Oostende). Parkings B & C werken voortaan met nummerplaatherkenning in plaats van parkeertickets. De prijs voor het parkeren bedraagt 10 euro tijdens het FACTS-weekend. Deze prijzen zijn geen beslissing van FACTS. Deze parkings zijn eigendom van de Stad Gent en hun inkomsten zijn voor de stad.

Openbaar vervoer

Tram 1 brengt je van treinstation Gent Sint-Pieters naar tramstation Flanders Expo. Ook buslijnen 76, 77 en 78 zullen je probleemloos droppen aan de rand van ons universum. Kom je met de trein? Ga dan naar Gent Sint-Pieters en neem daar het openbaar vervoer. Krijg hier 50% korting!
Scroll naar top