Locatie

Het FACTS-moederschip staat nooit stil. Het ontdekt voortdurend sci-fi, comics, anime en heel wat andere schatten op zijn eeuwig durende strooptocht, tot aan de verste uithoeken van het universum.

Het FACTS-moederschip daalt meermaals per jaar neder naar planeet Aarde om zijn weelde met u te delen, meer bepaald naar zijn vertrouwde aanlegplaats:

Flanders Expo
Maaltekouter 1
9051 Gent
België

Parkeren

Uw TIE Fighter, TARDIS of ander voertuig kan u kwijt op onze parkeerterreinen:
Het gebouw beschikt over parkeermogelijkheden die rechtstreeks bereikbaar zijn via afrit 14 van de autosnelweg E40 (Brussel – Oostende).
Een dagticket voor de parking kost 5€. Als u bijvoorbeeld per Starship Enterprise of Borg Cube wenst te komen, gelieve dan eerst een seintje te geven. Parkeerruimte managen, weet je wel.

Klik hier voor een plan van de Flanders Expo-site

Openbaar vervoer

Al kan u uw trotse hengst, Speeder Bike of ander vehikel ook gewoon thuislaten en met het openbaar vervoer komen.
Pro Tip: neem tram 1 aan het Gent Sint-Pietersstation richting Flanders Expo. De rit op die tram is tijdens het FACTS-weekend namelijk gratis als je in het bezit bent van een FACTS-ticket, zowel heen als terug.

Keolis shuttles!

FACTS en shuttleservice Keolis werken samen om de FACTS-fans veilig naar Your Belgian Comic Con te brengen. Als je op zoek bent naar een goedkope manier om naar Flanders Expo te komen zonder je zorgen te maken over parkeerruimte, dan is dit de ideale oplossing voor jou!