FANRIRS MAGISCHE BARRIÈRES:
DE CORONAMAATREGELEN

“Hallo daar, vermoeide reiziger. Ik zie dat je erg enthousiast bent om het FACTS-woud te betreden!

Maar ga je nog niet vergalopperen met je eenhoorns, Tauntauns, steampunk-speeders of wat voor vervoermiddel je ook gebruikt hebt om hier te komen. Eerst moet ik jullie informeren over onze magische barrières en jullie instrueren hoe jullie je menselijke fandom-magie kunnen omzetten in je eigen barrières, om de Grote Duisternis buiten te houden. Dat zou geen probleem mogen zijn voor levendige wezens zoals jullie! En maak je geen zorgen, we zullen je niet vastbinden aan de Boom van Oorsprong om je te ontsmetten met magische brouwsels. Nu nog niet, tenminste.

Dat gezegd zijnde, ik weet nog niet zeker welke van deze barrières nog nodig zullen zijn op 6-7 november. De andere bosbewoners en ik zullen de situatie voorbij de bosrand in de gaten houden. Hoe dan ook, hier gaan we!”

REINIGING & HYGIËNE

DESINFECTIE

We desinfecteren regelmatig alle aangeraakte oppervlaktes met een ontsmettingsmiddel dat ook in ziekenhuizen wordt gebruikt. De elektrostatische sprayers voldoen aan de strengste hygiënenormen.

HANDHYGIËNE

Desinfecterende handgel zal overal op FACTS en in de gemeenschappelijke ruimtes beschikbaar zijn. Ontsmet de handen regelmatig! Wegwerphandschoenen zijn eveneens verkrijgbaar.

FOOD & DRINKS

Je kan nog steeds eten en drinken kopen in een van onze verschillende cateringpunten. Onze cateraar zal alle veiligheidsrichtlijnen respecteren die vanuit de overheid worden opgelegd.

CASHLESS BETALEN

Om gezondheidsredenen aanvaarden we enkel cashless betalingen in onze cateringpunten en raden we exposanten zo veel mogelijk aan enkel cashless betalingen te ontvangen.

Food & Drinks

Je kan nog steeds eten en drinken kopen in een van onze vele cateringpunten. Onze cateraar zal alle veiligheidsrichtlijnen van de overheid respecteren.

Ventilatie

Wij voorzien in al onze hallen de nodige CO2-meters en zorgen voor voldoende ventilatie.

PERSOONLIJKE BESCHERMING & DETECTIE

MONDMASKERS

Mondmaskers zijn verplicht op FACTS (12+). Wij raden je aan om je eigen exemplaar te dragen, maar er zullen ook maskers te koop worden aangeboden, mocht je de jouwe vergeten.

PLEXIGLAS-SCHERMEN

We voorzien plexiglas-schermen bij ons infopunt en alle cateringpunten.

FYSIEKE AFSTAND

SOCIAL DISTANCING

Wij vragen iedereen vriendelijk om steeds een afstand van 1,5 meter te bewaren.

VOELT JE JE ZIEK, BLIJF DAN THUIS

Hoe graag we je ook willen verwelkomen op FACTS, wij vragen je graag om respect te hebben voor de gezondheid en de veiligheid van iedereen. Indien je je ziek voelt – ook bij milde symptomen van een verkoudheid of bij koorts – blijf dan zeker thuis.

VERMIJD FYSIEK CONTACT

Schud geen handen en geef geen kussen.

ONLINE TICKET VERKOOP

Koop tickets steeds online in voorverkoop; ter plekke aan de kassa zijn ze niet meer verkrijgbaar. Je kan je ticket met toegangscode uitprinten of meebrengen op een smartphone. We scannen de barcode aan de (touchless) scanning stations.

ÉÉNRICHTINGSVERKEER

Eenrichtingsverkeer in de gangen zal helpen om een bezoek veilig en aangenaam te maken. Bezoekers zullen elkaar minder kruisen en zo kan je makkelijk 1,5 meter afstand bewaren.

LOOPLIJNEN

Sommige gangpaden zullen voldoende breed zijn om bezoekers in beide richtingen toe te laten. In dat geval, gelieve de looplijnen en looprichting te respecteren.

MAXIMUMCAPACITEIT BIJ CONTENT STAGES

We bewaren steeds een afstand van 1,5 meter tussen de stoelen. Dat betekent dat de capaciteit per zaal beperkt wordt, dus we raden aan om op tijd naar de gewenste sessies te komen.

BEDANKT!

“Faestvil de tovenares zal blij zijn met zulke toegewijde en gedisciplineerde bezoekers aan haar woud.
Als je me nu wilt excuseren, ik moet nog wat decoreren. Die jonge boompjes zullen zichzelf niet planten!”

Scroll naar top