CAPTAIN’S LOG
DE CORONAMAATREGELEN

Het FACTS-Moederschip heeft de gezondheid van passagiers als hoogste prioriteit dit jaar, dus bouwt de crew aan een sterk decontaminatie-protocol. Je uitkleden en ontsmetten met hogedrukreinigers zal niet nodig zijn, maar FACTS heeft wel heel wat andere maatregelen om Facehuggers, Venom-symbiotes en virussen buiten te houden.

REINIGING & HYGIËNE

DESINFECTIE

We desinfecteren regelmatig alle aangeraakte oppervlaktes met een type ontsmettingsmiddel dat ook in ziekenhuizen wordt gebruikt. De elektrostatische sprayers voldoen aan de strengste hygiënenormen.

HANDHYGIËNE

Desinfecterende handgel zal overal op FACTS en in de gemeenschappelijke ruimtes beschikbaar zijn. Ontsmet de handen regelmatig! Wegwerphandschoenen zijn eveneens verkrijgbaar.

FOOD & DRINKS

Je kan nog steeds eten en drinken kopen in een van onze verschillende cateringpunten. Onze cateraar zal alle veiligheidsrichtlijnen respecteren die vanuit de overheid worden opgelegd.

CASHLESS BETALEN

Om gezondheidsredenen aanvaarden we enkel cashless betalingen in onze cateringpunten en raden we exposanten zo veel mogelijk aan enkel cashless-betalingen te ontvangen.

PERSOONLIJKE BESCHERMING & DETECTIE

MONDMASKERS

Mondmaskers zijn verplicht op FACTS (12+). Wij raden je aan om je eigen exemplaar te dragen, maar er zullen ook maskers te koop worden aangeboden, mocht je de jouwe vergeten.

PLEXIGLAS-SCHERMEN

We voorzien plexiglas-schermen bij ons infopunt en alle cateringpunten.

FYSIEKE AFSTAND

BEZOEKERSDICHTHEID

Om voldoende fysieke afstand te kunnen bewaren, zullen we op ieder moment het aantal aanwezigen monitoren, conform de richtlijnen van de lokale overheid.

SOCIAL DISTANCING

Wij vragen iedereen vriendelijk om steeds een afstand van 1,5 meter te bewaren.

VERMIJD FYSIEK CONTACT

Schud geen handen en geef geen kussen.

ONLINE TICKET VERKOOP

Koop tickets steeds online in voorverkoop; ter plekke aan de kassa zijn ze niet meer verkrijgbaar. Je kan je ticket met toegangscode uitprinten of meebrengen op een smartphone. We scannen de barcode aan de (touchless) scanning stations.

REGISTRATIE VIA TIJDSLOT

Je zal bij de registratie of aankoop van je ticket een specifiek tijdslot moeten kiezen. Enkel op die manier kunnen de social distancing-regels gerespecteerd worden.

ÉÉNRICHTINGSVERKEER

Eenrichtingsverkeer in de gangen zal helpen om een bezoek veilig en aangenaam te maken. Bezoekers zullen elkaar minder kruisen en zo kan je makkelijk 1,5 meter afstand bewaren.

LOOPLIJNEN

Sommige gangpaden zullen voldoende breed zijn om bezoekers in beide richtingen toe te laten. In dat geval, gelieve de looplijnen en looprichting te respecteren.

MAXIMUMCAPACITEIT BIJ CONTENT STAGES

We bewaren steeds een afstand van 1,5 meter tussen de stoelen. Dat betekent dat de capaciteit per zaal beperkt wordt, dus we raden aan om op tijd naar de gewenste sessies te komen.

VOELT U ZICH ZIEK, BLIJF DAN THUIS

Hoe graag we u ook willen verwelkomen op FACTS, wij vragen u graag om respect te hebben voor de gezondheid en de veiligheid van iedereen. Indien u zich ziek voelt – ook bij milde symptomen van een verkoudheid of bij koorts – blijf dan zeker thuis.

BEDANKT!

om onze corona-superheld te zijn.
Live long and prosper en tot binnenkort op FACTS!

Scroll naar top