FACTS’ Gezondheidsmaatregelen van 2022

FANRIRS MAGISCHE BARRIÈRES

“Hallo daar, vermoeide reiziger. Ik zie dat je erg opgewonden bent om het FACTS-woud binnen te gaan!

De Duisternis is aan het verdwijnen en we lijken aan het begin van het Tijdperk van Licht te staan. De magische barrières van het FACTS-woud hebben iedereen binnen succesvol veilig gehouden, maar laten we toch voorzichtig zijn. Ik geef jullie enkele tips en tricks mee voor een gezond bezoek. Het zou geen probleem mogen zijn voor levendige wezens zoals jullie!

Deze barrières zouden tot 2 en 3 april 2022 moeten blijven bestaan, maar de andere bosbewoners en ik zullen de situatie buiten de rand van het bos in de gaten houden. Hoe dan ook, daar gaan we!”

COVID SAFE TICKET NIET LANGER NODIG
Mondmaskers

Mondmaskers zijn niet verplicht op ons event, maar het staat je vrij om ze nog te dragen als je je daar comfortabel bij voelt, vooral in drukke ruimtes.

Cashless betalen

Om gezondheidsredenen raden we cashless betalingen sterk aan.

Desinfectie

Alle oppervlaktes worden schoongemaakt met ontsmettingsmiddelen die ook in ziekenhuizen worden gebruikt. De meest aangeraakte oppervlaktes worden heel regelmatig ontsmet.

Handhygiëne

Overal op het evenement en in de gemeenschappelijke ruimtes zal desinfecterende handgel beschikbaar zijn. Gelieve er intensief gebruik van te maken.

Social distancing

Wij raden aanwezigen en bezoekers aan om waar mogelijk de 1,5 meter afstand te respecteren.

VOELT U ZICH ZIEK, BLIJF DAN THUIS

Hoe graag we je ook willen verwelkomen, wij vragen je om respect te hebben voor de gezondheid en de veiligheid van iedereen. Indien je je ziek voelt – ook bij milde symptomen van een verkoudheid of koorts – blijf dan thuis.

GASTEN & FOTOSHOOT-REGELS

Acteurs, artiesten en andere gasten kiezen zelf welke maatregelen er bij hun activiteiten worden genomen. Dat geldt voor, maar is niet beperkt tot, fotosessies, handtekeningen en selfies. Om te zien welke maatregelen elke acteur neemt, hou je het best de gastpagina’s in de gaten. We zullen updaten wanneer we kunnen.

Uw veiligheid, ons engagement!

Meer dan ooit is uw veiligheid één van onze hoogste prioriteiten. We hebben nieuwe richtlijnen en regels opgesteld om van onze events en locaties de meest hygiënische en veiligste plaatsen te maken om elkaar te ontmoeten en zaken te doen. Van alle aanwezigen, inclusief bezoekers, exposanten, partners en personeel, wordt verwacht dat zij zich houden aan ons gezondheids- en veiligheidsprotocol.

Dit gezondheids- en veiligheidsprotocol werd opgesteld in samenwerking met SGS en is bedoeld om zowel uw veiligheid als uw gemoedsrust te garanderen tijdens uw bezoek.

EEN COVID SAFE TICKET IS NIET LANGER NODIG

We kijken ernaar uit je te zien op FACTS!

“Faestvil de tovenares zal blij zijn met zulke toegewijde en gedisciplineerde bezoekers aan haar woud.
Als je me nu wilt excuseren, ik moet nog wat decoreren. Die jonge boompjes zullen zichzelf niet planten!”

Scroll naar top