Itemlab GmbH

Itemlab GmbH

Itemlab GmbH

About us

Wij ontwerpen, produceren en distribueren
gelicentieerde popcultuurproducten – of zoals wij ze noemen: items

Hoe?
Gepassioneerd

Wij zijn gamers, filmliefhebbers en anime-fanaten. Onze interesses verbinden ons en daarom houden we ervan om actief van gedachten te wisselen over nieuwe releases of goede oude klassiekers in het brede universum van de popcultuur. Iedereen kan zijn ideeën en kennis inbrengen. Dat maakt ons tot een sterk en uniek team. Ons beroep houdt rechtstreeks verband met onze hobby’s en interesses.
Slim

Wij zijn knutselaars, die niet tevreden zijn met de status quo. Elk idee, elk product wordt meerdere keren gedraaid, geschud en op zijn kop gezet totdat we helemaal tevreden zijn met het resultaat. Kwaliteit, duurzaamheid en design vormen de ruggengraat van onze productontwikkeling. Dat houdt onder meer in dat we geen compromissen sluiten over de veiligheid van een product. Daarbij houden wij altijd de betreffende doelgroep in het oog.
Verantwoordelijk

Wij zijn ons ervan bewust dat we als bedrijf in de huidige tijd toekomstgericht en met verantwoordelijkheid voor ons milieu moeten handelen. Ons doel is om populaire producten te creëren en tegelijkertijd sociaal en verantwoordelijk te handelen.

Om dit te bereiken zijn wij altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en duurzamere manieren om onze artikelen te realiseren. Daarbij vinden wij onszelf op dit gebied voortdurend opnieuw uit.

Products

News

Job Ads

Contact information

Send us a message

Scroll naar top