Kom bij de FACTS Fan Village!

Beste medefans,

Zoek alle lightsabers, toverstokken, LEGO-blokjes en andere geeky symbolen bij elkaar, want het is tijd om de FACTS Fan Village opnieuw op te richten! En we geven JOU een kans om een plekje te veroveren in Belgiës meest geeky dorp.

Daarom wil je deelnemen aan de FACTS Fan Village

Gedeelde passie in het echt

Het is tijd om als een feniks uit de as te herrijzen en weer samen te komen in het echte leven. Conventies zijn terug en de vlammen van popcultuur-passie laaien hoger op dan ooit tevoren.

Doe mee met deze wedergeboorte!

Een geweldige ervaring voor fans én fanclubs

Als de verbroedering met duizenden medefans al niet geweldig genoeg is, zit er ook voor de fanclubs als organisatie heel wat in een FACTS-deelname. Bijvoorbeeld: in het verleden hebben onze internationale gasten al meermaals het Fan Village betreden. Twee Doctor Who-acteurs bezochten de Belgische Whovians en hun TARDIS, Star Trek acteur Brent Spiner (aka Data) nam een foto op de Captain's Chair van de Belgian Voyage Club,... Je weet nooit wat er gaat gebeuren bij FACTS!

De ideale plaats om mede-fans te ontmoeten

Meer dan een derde van alle FACTS-fans gaf aan dat ze speciaal naar deze conventie komen om andere fans met dezelfde interesses te ontmoeten. De ontdekking van echte fanclubs en specialisten zal er alleen maar toe leiden dat ze overwegen om zelf lid te worden van een fanclub.

Fan Gatherings

In het FACTS Fan Village geven we fanclubs de kans om mini-evenementen te organiseren in het midden van de hal. Het is een geweldige manier om te laten zien waar je club voor staat, wat die kan doen en wat men kan verwachten. Je krijgt ook de kans en de ruimte om gelijkaardige activiteiten te doen op je eigen stand. Klaar om te beginnen met entertainen?

Scroll naar top