Geen verkoop toegestaan

De Fan Village is bedoeld om andere fans te ontmoeten, om samen je fandom te vieren en terug te denken aan geweldige momenten in series en films. Met andere woorden: de Fan Village is er voornamelijk voor entertainment, niet voor verkoop. Puur commerciële acties zijn enkel toegestaan in de Dealer Hall.

Geen professionele third parties

We willen vermijden dat de Fan Village een achterpoortje wordt voor bedrijven die de ‘normale routes’ voor een deelname aan FACTS willen vermijden. Als je duidelijke banden hebt met een third party company, vertel ons dat dan zeker op voorhand bij je inschrijving. Op die manier kunnen we het tijdig bespreken.

Besteed aandacht aan de entertainmentfactor

Een stand op FACTS geeft je de kans om heel wat nieuwe medefans te ontmoeten, dus laat een goede eerste indruk na! Coole en unieke vormen van entertainment meebrengen naar je stand zorgt voor blije fans, meer aandacht voor je organisatie en een betere ervaring voor FACTS-bezoekers. Iedereen wint!

Zal er genoeg plaats zijn voor alle fanclubs?

Neen, helaas niet. De Fan Village is groot, maar niet oneindig. We gaan onze stinkende best gaan doen om zo veel mogelijk standen in onze hal te persen, maar wie de bezoekers het best kan entertainen, heeft de grootste kans op een plaats in de Fan Village. Zorg er dus voor dat jouw voorstel bij de beste van de inschrijvingen zit!

Super, ik doe mee! Hoe schrijf ik me in?

Om je als fanclub te registreren, vul je het online formulier in. Doe alsof je de FACTS-fans zelf ervan moet overtuigen om naar je stand te komen. Trouwens: jouw info wordt ook gebruikt worden voor een aankondiging via de FACTS-kanalen.

Nog vragen? Stuur ons een mail via info@facts.be.

DEADLINE FACTS SPRING 2020 REGISTRATION

30th of JANUARY

Scroll naar top