FACTS Fan Village Inschrijvingsformulier

Geen Verkoop Toegestaan

De Fan Village is bedoeld om andere fans te ontmoeten, om samen je fandom te vieren en terug te denken aan geweldige momenten in series en films. Met andere woorden: de Fan Village is er voornamelijk voor entertainment, niet voor verkoop. Puur commerciële acties zijn enkel toegestaan in de Dealer Hall.

Geen professionele derde partijen

We willen vermijden dat de Fan Village een achterpoortje wordt voor bedrijven die de ‘normale routes’ voor een deelname aan FACTS willen vermijden. Als je duidelijke banden hebt met een third party company (goed doel, wedstrijdprijzen, etc.), vertel ons dat dan zeker op voorhand bij je inschrijving. Op die manier kunnen we het tijdig bespreken.

Besteed aandacht aan de entertainmentfactor

Een stand op FACTS geeft je de kans om heel wat nieuwe medefans te ontmoeten, dus laat een goede eerste indruk na! Coole en unieke vormen van entertainment meebrengen naar je stand zorgt voor blije fans, meer aandacht voor je organisatie en een betere ervaring voor FACTS-bezoekers. Iedereen wint!

Helaas niet. Onze zijhal kan maar zoveel fanclubs herbergen. We zullen ons uiterste best doen om er zo veel mogelijk stands in te proppen. Alleen de beste aanbiedingen krijgen een plaats in de Fan Village. Zorg er dus voor dat jouw aanbod het beste en origineelste is!

Doe bij de inschrijving alsof je de FACTS-fans zelf moet overtuigen waarom ze jouw stand moeten bezoeken. Je informatie zal ook gebruikt worden voor een mooie aankondiging op de FACTS-kanalen.

  • Het algemene formulier is voor de volledige aanvraag, met coördinatiedetails zoals ruimte en tafels & stoelen, plus een eindoverzicht van de inhoud van je stand. Dit gaat zoals altijd.
  • Het content-formulier is bedoeld voor het bespreken en presenteren van content-ideeën, zoals panels, workshops, Fan Gathering-activiteiten, giveaways en algemene content op je eigen stand. Op deze manier kunnen we een deel van de inhoud bespreken voordat we jullie in de maand voor de show een definitieve go geven. En het ook veel eerder aankondigen.

Als je vragen hebt voordat je deze formulieren gebruikt, stuur ons dan een e-mail: info@facts.be.

ALGEMEEN REGISTRATIEFORMULIER FACTS FALL 2024
(2-3 NOVEMBER)

Content-formulier

Scroll naar top