Introductie

Deze Amerikaanse actrice is wellicht het best bekend voor haar vertolking van Thea Queen / Speedy in CW's populaire Arrow-serie. Je kent haar eveneens als Kaitlin Cooper in The O.C., als Agnes Andrews in Gossip Girl en als de stemactrice van Aqua in de Kingdom Hearts-reeks.

BEKEND ALS

  • Thea Queen / Speedy in Arrow
  • Aqua in de Kingdom Hearts-serie
  • Kaitlin Cooper in The O.C.
  • Agnes Andrews in Gossip Girl

En nog veel meer!

KORTE BIO

Willa Holland was al deel van de vaste Arrow-cast als Thea Queen, aka Speedy sinds de allereerste aflevering in 2012. Ze evolueerde van het verwende rijkeluiskindje in de vroege dagen van de show tot de vaardige superheldin in het iconische rode kostuum.

Willa Holland vergaarde naam en faam door haar acteerprestaties in de geliefde dramaserie The O.C., waar ze de rol van Kaitlin Cooper op zich nam. Hiermee baande ze zich een weg naar niet enkel haar rol in Arrow, maar ook naar heel wat (hoofd)rollen in vele andere films en series, waaronder Gossip Girl, Legion, Straw Dogs en Tiger Eyes.

Als stemactrice verzorgde ze eveneens de stem van het Kingdom Hearts-personage Aqua.

Willa Holland zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, handtekeningen en panels op zaterdag 19 en zondag 20 oktober, voor FACTS Fall 2019, in Flanders Expo Gent!

 

Want to meet Willa Holland?

ACTEURS Handtekeningen

ACTEURS PANELS

Artist Alley

ARTIESTEN SKETCHES & COMMISSIES

ARTIESTEN Handtekeningen

BLIJF UP-TO-DATE

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top