Katie Leung

Introductie

Harry Potter-actrice Katie Leung, alias Cho Chang, gaat naar het FACTS Festival op 1 en 2 april 2023! Ze gaf ook de stem aan Caitlyn in Netflix' Arcane-serie, en speelde Blair in Annika en Ash in The Peripheral.

OOK BEKEND ALS

  • Cho Chang in de Harry Potter-films
  • Ash in The Peripheral
  • De stem van Caitlyn Kiramman in Arcane
  • Blair Ferguson in Annika
  • Lau Chen in Strangers

En nog veel meer!

KORTE BIO

De Schotse actrice Katie Leung werd beroemd met haar vertolking van het Harry Potter-personage Cho Chang, de Ravenclaw Seeker van Zweinstein en Harry’s eerste vriendin.

Na Harry Potter ging ze snel door naar even spannende producties. Ze sprak Caitlyn in in Netflix’ League of Legends-serie Arcane, ze portretteerde Ash in de sci-fi dramaserie The Peripheral – naast Chloë Grace Moretz -, DC Blair Ferguson in Annika, Lau Chen in het misdaaddrama Strangers en nog veel meer!

Katie Leung zal aanwezig zijn op FACTS Spring 2023, op zaterdag 1 en zondag 2 april, in Flanders Expo Gent. Ze zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies, selfies en grote Q&A-shows.

TICKETS & INFO

Ontmoet nu Katie Leung!

Artist Alley

ARTIESTEN SKETCHES & COMMISSIES

ARTIESTEN Handtekeningen

BLIJF UP-TO-DATE

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top