Daniel Gillies

Introductie

Opgelet: Elijah van The Vampire Diaries en The Originals komt naar FACTS Spring 2023! Ook bekend van Virgin River, Saving Hope, Spider-Man 2 en meer.

OOK BEKEND ALS

  • Elijah Mikaelson in The Vampire Diaries en diens spin-off The Originals (2009 – 2018)
  • Dr. Joel Goran in Saving Hope (2012 – 2015)
  • Mark Monroe in Netflix’ Virgin River (2019 – heden)
  • Mandrake in Coming Home in the Dark (2021)
  • John Jonah Jameson III in Spider-Man 2 (2004)
  • George Wickham in Bride & Prejudice (2004)

KORTE BIOGRAFIE

Fans van de betere bovennatuurlijke series zullen deze in Nieuw-Zeeland geboren acteur Daniel Gillies onmiddellijk herkennen als het geliefde personage Elijah Mikaelson in The Vampire Diaries. Hij moet iets hebben losgemaakt bij de regisseurs, zozeer zelfs dat zijn personage de hoofdrol kreeg in de spin-off van deze serie, The Originals, die vijf volle seizoenen liep, van 2013 tot 2018.

Maar zijn eerste grote stappen in het vak zullen je misschien verrassen. Heb je hem gespot in Sam Raimi’s en Tobey Maguire’s Spider-Man 2 (2004), als John Jonah Jameson III, de zoon van JJJ, en MJ’s vriendje? Of in de Bollywood-film Bride & Prejudice (2004)? Ga zeker kijken voor een enorme nostalgiegolf. Over golven maken gesproken: zijn rol als Dr. Joel Goran in de medische tv-dramaserie Saving Hope bleef ook niet onopgemerkt, net als de rol van Mark Monroe, de echtgenoot van hoofdpersoon Mel in Netflix’s Virgin River.

Als je een fan bent van zijn werk, dan kunnen we je zijn prachtige en uiterst ijzingwekkende optreden als schurk Mandrake in de thriller Coming Home in the Dark (2021) ten zeerste aanbevelen.

Daniel Gillies zal aanwezig zijn op FACTS Spring 2023, op zaterdag 1 en zondag 2 april, in Flanders Expo Gent. Hij zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies, selfies, exclusieve meet & greets en grote Q&A-shows.

TICKETS & INFO

Ontmoet nu Daniel Gillies!

Artist Alley

ARTIESTEN SKETCHES & COMMISSIES

ARTIESTEN Handtekeningen

BLIJF UP-TO-DATE

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top