Technopolis presenteert: Fandom Laser Cutting

Op FACTS vertaalt Technopolis opnieuw hun missie om jou te prikkelen, te inspireren en te laten genieten van de wereld van fandom, fantasy, animatie, strips, speelgoed en sciencefiction. En deze keer brengen ze de wonderen van lasersnijders, krachtige snij- en graveermachines die karton, hout en plastic kunnen omvormen tot stukken cosplay, fanart, bordspeldecors en meer.

Wat kan ik er doen?

Creëer je eigen basis-designs en krijg een voorproefje van de lasersnijtechnologie en -technieken.
Kijk hoe Technopolis live hun eigen creaties maakt om de eindeloze mogelijkheden van de technologie te illustreren. Al hun ontwerpen zullen gratis beschikbaar zijn.
Kijk hoe beroemde kunstenaars hun bestaande kunstwerk in zwart-wit omzetten in een prachtig gegraveerd kunstwerk op hout, doorzichtig plastic of andere materialen.

Registratie vereist

Doe mee met de tech-pret op de stand van Technopolis in de Entry Hall (540), op FACTS Fall 2022, op 22-23 oktober in Flanders Expo Gent.

Deel deze post met je vrienden

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top