Inspiratie voor Geeky Kerstcadeaus: Deel 1

O NEE IS HET NU AL DECEMBER? Yep. En je bent vast nog op zoek naar de spreekwoordelijke lamp die ‘ping’ zegt in je hoofd. Wel, FACTS helpt je uit de december-brand, want deze maand geven we je tonnen inspiratie voor kerst- en eindejaarscadeaus. Deze reeks is geruggensteund door de FACTS-exposanten, die in zware coronatijden alle hulp kunnen gebruiken. Geniet ondertussen van de feestdagen en we hopen je opnieuw te kunnen verwelkomen voor nog een geeky party op 2-3 april en 22-23 oktober 2022, in Flanders Expo Gent!

Disney Facets & Traditions Collections

via UniekCadeau.com

Deze website brengt u in contact met de verbazingwekkend mooie Disney Facets en Jim Shore’s Disney Traditions collecties. De Facets collectie bestaat uit geslepen glazen ornamenten zoals die van Stitch op de afbeelding op de omslag. De Traditions-collectie bestaat uit een hele reeks mooie Disney-taferelen van keramiek in ouderwetse stijl. Hoe dan ook, de kerstboom of schoorsteenmantel van uw geliefde zal met dit geschenk een aanzienlijke upgrade krijgen.

Bubbletea Cadeaubon

by 8Tea5 Ghent

De rijen bij hun stand elke FACTS-editie bevestigen het: deze bubbletea injecteert geluk in je lijf via je smaakpapillen. Dus waarom zou je je geliefden geen cadeaubon geven voor een paar van deze smakelijke bekertjes gelukzaligheid? Je kunt de ontvanger zelfs vergezellen om hun blije gezichten te zien en jezelf ook een portie te gunnen. Win-win!

Klask!

via Spelhuis

Niet genoeg plaats voor een grote airhockeytafel? Dan heeft Spelhuis het antwoord: Klask! Ga met je hand onder de tafel en beweeg de magnetische pionnen om aan de andere kant te scoren en tegelijk je eigen kant te beschermen. Makkelijk concept, goede uitvoering, eindeloos speelplezier. Klinkt als het perfecte vakantiecadeau, niet?

Handgemaakte keramische kerstornamenten & kaarten

door Loeff Bureau Creative

De Nederlandse kunstenaars Charlotte & Pat van Loeff Bureau Creative zijn ondertussen een vaste kracht in de FACTS Creators Zone en blijken een niet-aflatende bron van leuke kerstcadeautjes te zijn. Hun handgemaakte keramische ornamenten zouden prachtig staan in elk kerstdecor en vrijwel iedereen zou extra dankbaar zijn om hun unieke kerstkaarten te ontvangen. Zeker checken!

2021 Themapuzzel

door Puzzle in a Bag

Na de ‘Dear 2020, thanks for nothing’-puzzel zetten de oprichters van de Gentse start-up Puzzle in a Bag een jaartraditie op met themapuzzels voor elk jaar. Van Trump en zijn kwaadaardige Twitter Bird Destroyers tot de Mars Curiosity Rover en de PS5, de puzzel is een geweldige conversatiestarter en cadeau. Daarnaast hebben ze uiteraard nog veel meer puzzelplezier voor je in petto op hun website, dus ga gauw kijken!

Officiële Pokémon Adventkalender

via HiroCards

Als je grote Pokémon-fans kent, overweeg dan zeker de gloednieuwe Pokémon-adventskalenders. Elk deurtje verbergt een speciaal gedetailleerd Pokémon-beeldje of een voorwerp met kerstthema. Naast de kalenders die je in deze post ziet, is er ook een deluxe-versie met geluidjes en lichtjes, voor als je extra fancy wilt zijn.

Buttons, kaarten en bladwijzers met unieke inkt-tekeningen

door Tintenbaum

Hoogwaardige prints, stickers en nog veel meer, gebaseerd op handgeschilderde inktwerken en digitale illustraties geïnspireerd door folklore en fantasie, boeken, magie, mistige bergen en donkere bossen. Het hoeft vast niet gezegd dat de kunstwerken van Tintenbaum een duidelijke magische uitstraling hebben die je gewoon wilt delen. Bekijk ook Tintenbaums andere werk op haar website!

Deel deze post met je vrienden

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top