Ruil en verkoop je oude bordspellen bij Nerdscape!

De Nerdor crew – bestaande uit NerdCandy en Nerdscape – brengt zijn interessante bordspel-recyclageprogramma naar de FACTS Fan Village: https://boardgamerecycle.eu. Breng je oude bordspellen mee, ruil ze en krijg er nieuwe voor terug. Of haal een DBZ Buu-truc uit en verander ze in heerlijk internationaal snoepgoed.

Hoe werkt het?

STAP 1
Verzamel de bordspellen die je niet meer wil en breng ze naar de Board Game Recycle-stand in de FACTS Fan Village. Je laat je naam en telefoonnummer achter voor de laatste stap (zie Stap 4).

STAP 2

Het team beoordeelt de kwaliteit en staat van uw bordspellen. Zij zullen dan een schatting maken van de waarde.

STAP 3

Board Game Recycle zal contact met je opnemen om hun prijs op te geven. Als je akkoord gaat, zal het team je een waardebon overhandigen voor hun stand, online winkel of fysieke winkel. Je kan probleemloos het aanbod afslaan en je eigen bordspellen weer mee naar huis nemen.

STAP 4

Je kunt deze coupons dan gebruiken in de winkels voor bordspellen van Nerdscape OF in de snoepwinkel van Nerdcandy. Hoe dan ook, het is een goede deal!

Veelgestelde vragen

Wat als er stukken ontbreken?

Dat kan een impact hebben op de prijs, maar zal je niet uitsluiten van de service. De crew beschikt over enkele degelijke 3D-printers die de ontbrekende stukken kunnen vervangen.

Kan ik het aanbod weigeren?

Als je niet tevreden bent met de prijs die ze je geven, is het volledig mogelijk om te weigeren. Je geeft je bonnetje af en mag alle spellen mee naar huis nemen.

Verkopen ze de spellen ook door?

Ja! Dat is onderdeel van het recyclingsysteem. Ze verzegelen de spellen nadat ze compleet zijn, zodat de koper weet dat alles compleet is. Je kan de tweedehandsgames kopen in de Nerdscape-winkel.

Deel deze post met je vrienden

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top