Gaming Exhibitor Highlight: Fishing Cactus

Wie is Fishing Cactus?

Deze Belgische game-ontwikkelaar maakt niet zomaar games, het team “craft smart games with soul”. En dat merk je meteen in hun concepten en producten. Een goed voorbeeld is hun Typing Chronicles-serie, bestaande uit games die Diablo-achtige gameplay en avontuur combineren met een aanvalmechanisme waarbij je woorden moet typen of knoppencombo’s moet maken.

Het eerste deel – Epistory – kreeg uitstekende reviews à la ‘een aangename verrassing’ en ‘zoveel meer dan alleen een typing game’, gevoed door hun prachtige origami-stijl en interessante ontwerpkeuzes. Met andere woorden: wij kijken er echt naar uit om het vervolg van dit Belgische spel te spelen op 6 en 7 november 2021, in Flanders Expo Gent!

Wat kan ik verwachten op FACTS?

Op FACTS, op 6 en 7 november, presenteert de Fishing Cactus-crew hun nieuwste game in de Typing Chronicles-serie: Nanotale, een atmosferische typing game adventure RPG die zich afspeelt in een kleurrijke, levendige wereld. We volgen Rosalind, een beginnende Archivaris, terwijl ze op reis gaat om een verre wereld te verkennen. Op haar zoektocht om kennis te vergaren verzamelt ze stalen van mystieke natuurlijke schoonheden. Alles is vredig. Oorlog behoort tot het verre verleden. Maar we vermoeden dat het niet voor lang zal zijn!

Bezoek hen op hun stand in de FACTS Gaming Hall op 6-7 november 2021, in Flanders Expo Gent, en ontdek een echte Belgische spelcreatie!

Volg Fishing Cactus

Koop hier je FACTS-toegangstickets!

Deel deze post met je vrienden

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top