‘Must see-ries’ voor september – oktober – november 2021: het ultieme release-overzicht

De zomer is bijna voorbij, maar dat is niet noodzakelijk iets slechts. Tijd die voorbijgaat, houdt ook in dat er nieuwe releases van series zijn. Dit zijn de must see-ries van FACTS voor september, oktober en november.

We enkel nieuwe series uitgekozen en kunnen dus met een blij hart melden dat dit artikel spoilervrij is!

Highlights

Volledig overzicht van de series

Facts' aanbevelingen

Q-Force

Donderdag 2 september

exclusief op Netflix

Ze zijn hier, ze zijn queer en ze zijn absoluut badass! Spionnenfans hou jullie ogen open voor 2 september, dan komt Q-Force uit op Netflix. Het verhaal volgt Steve Maryweather, wiens bazen niet al te goed reageren wanneer hij uit de kast komt. Als gevolg daarvan wordt Steve in de obscure basis van West Hollywood gestationeerd. Hij was nochtans een van de topleden van de American Intelligence Agency. Steve accepteert zijn lot niet en stelt zijn eigen team van openlijk homoseksuele agenten samen. Samen zetten ze hun eigen missie op om hun waarde voor de AIA te bewijzen.

Veel van de cast- en crewleden, waaronder Sean Hayes en Wanda Sykes en zijn zelf ook lid van de LGBTQIA+-gemeenschap. We zijn er dus zeker van dat we kwaliteitsvolle queer content zullen krijgen in Q-Force.

 

Dan Brown's The Lost Symbol

Donderdag 16 september

Exclusief op peacock

In de verfilming van Het Verloren Symbool van Dan Brown ontmoeten we Ashley Zukerman als de nieuwe Robert Langdon. Deze keer krijgen we een volledige serie in plaats van een enkele film! Onze geliefde Harvard professor symbologie wordt onverwacht opgeroepen om een avondcollege te gaan geven in het Capitool. Dat loopt niet zoals verwacht. Een Hand der Mysteriën werd achtergelaten in het Capitool en zijn mentor Peter Solomon, een prominente wordt gekidnapt. Langdon wordt meegesleurd in een wereldwijde samenzwering om een eeuwenoud geheim te ontrafelen.
Wie het boek gelezen heeft, weet waarschijnlijk wat er gaat gebeuren. Maar boek gelezen of niet, wij gaan zeker kijken op 16 september!

Star Wars: Visions

Woensdag 22 september

exclusief op disney+

Anime en Star Wars fans verheug je! Op 22 september zegent Disney+ ons met een Star Wars animeserie. Star Wars: Visions bestaat uit 9 korte films geproduceerd door 6 Japanse animatiestudio’s, waaronder Kill La Kill’s Trigger en Ghost in a Shell’s Production I.G.

Buiten de titels van de verschillende afleveringen weten heel weinig over hoe de afleveringen eruit zullen zien. Maar, Star Wars: Visions ziet er zeker veelbelovend!

Foundation

Vrijdag 24 september

exclusief op apple tv+

Wat als je de toekomst van de mensheid met cijfers kon voorspellen? Wiskundige Hari Seldon, gespeeld door Jared Harris, ontwikkelde een nieuwe en effectieve mathematische sociologie. Zijn theorie laat hem toe om de toekomst van grote bevolkingen te voorspellen. Seldon voorspelt de val van het gigantische Galactic Empire. Deze voorspelling zorgt voor heel wat onrust in het rijk. Om de opkomende catastrofale gebeurtenissen enigszins af te buigen, creëert Seldon de Foundation om de wetenschap en beschaving te bewaren.
Waarom zou je naar Foundation kijken? De serie is gebaseerd op de romans van Isaac Asimov, die verschillende prijzen hebben gekregen. De Foundation-trilogie versloeg zelfs Tolkien’s The Lord of the Rings voor de Best All-Time Series Hugo Award. Met andere woorden, het is zeker een sciencefictionserie om naar uit te kijken.

4400

Maandag 25 oktober

The CW network

4400, een veelbelovende reboot van de serie uit 2004, vertelt hetzelfde verhaal van 4400 over het hoofd geziene, ondergewaardeerde of gemarginaliseerde mensen die de afgelopen honderd jaar spoorloos zijn verdwenen. Plots keren ze allemaal terug zonder verouderd te zijn of ook maar één herinnering te hebben aan wat er met hen gebeurd is. De overheid komt in actie en doet er alles aan om de dreiging te analyseren en het verhaal in te dammen.

De teaser voor 4400 heeft zeker onze interesse gewekt!

Animaniacs

Vrijdag 5 november

exclusief op hulu

Om het in Yakko’s eigen woorden te zeggen: reboots zijn symptomatisch voor een fundamenteel gebrek aan originaliteit in Hollywood. In dit geval lijkt dat zeker niet zo. Yakko, Wakko en Dot pikken in waar ze geëindigd zijn. We krijgen een hele nieuwe dosis van de gekheid waar we allemaal van zo hielden. De trailer toont ons de Animaniacs als Griekse goden, Wakko’s broodje exact waar hij het achterliet en epische anime-geïnspireerde actie. En andere reden om naar de serie te kijken is de executive producer: Steven Spielberg.

Hawkeye

Woensdag 24 november

exclusief op disney+

Marvel heeft nog geen trailer uitgebracht voor Hawkeye. We kunnen dus alleen maar raden wat het verhaal van de serie gaat zijn. Als we kijken naar de series en films die Disney dit en vorig jaar heeft uitgebracht, is 1 ding zeker: het wordt absoluut episch! Hawkeye introduceert het geliefde personage Kate Bishop en ook Black Widow’s zus Yelena Belova keert terug. In de post-credit scene van Black Widow zagen we hoe Contessa Valentina Allegra de Fontaine aan Yelena vertelde dat Clint Barton verantwoordelijk was voor de dood van haar zus. De spanning zal waarschijnlijk hoog oplopen. Yelena kennende, gaat ze meteen achter Hawkeye aangaan. Daarmee wordt ze waarschijnlijk de slechterik van de serie. De vraag is alleen: voor hoe lang? Eén goed gesprek met Clint zou de hele situatie kunnen oplossen.

Volledige lijst releases van tv-series in september - oktober- november 2021

SEPTEMBER 2021

 • 1 september
  • How to be a Cowboy – Netflix
 • 2 september
  • What we do in the Shadows – FX
  • Q-Force – Netflix
  • A.P. Bio – Peacock
Seizoen 5 van La Casa de Papel op Netflix
 • 3 september
  • La Casa de Papel – Netflix
 • 5 september
  • Billions – Showtime
 • 7 september
  • Impeachment: American Crime Story – FX
 • 10 september
  • Lucifer – Netflix
 • 12 september
  • American Rust– Showtime
 • 13 september
 • 16 september
  • The Harper House – Paramount+
  • Tacoma F.D. – truTV
  • The Premise – Hulu
  • Dan Brown’s The Lost Symbol – Peacock
 • 17 september
  • The Morning Show – Apple TV+
  • Sex Education – Netflix
 • 20 september
  • 9-1-1 – Fox
  • The Big Leap – Fox
 • 22 september
  • Star Wars: Visions – Disney+
  • The Wonder Years – ABC
  • Alter Ego – Fox
 • 23 september
  • Creepshow – Shudder
  • Doom Patrol – HBO Max
 • 24 september
  • Midnight Mass – Netflix
  • Foundation – Apple TV+
  • Goliath – Amazon Prime
 • 26 september
  • The Simpsons – Fox
  • Bob’s Burgers– Fox
  • The Great North – Fox
  • Family Guy – Fox
 • 28 september
 • 30 september
  • Grey’s Anatomy – ABC
  • Big Sky – ABC
Een nieuw LEGO Star Wars verhaal: LEGO Star Wars Terrifying Tales

OKTOBER 2021

 • 1 oktober
  • LEGO Star Wars Terrifying Tales – Disney+
 • 3 oktober
  • The Walking Dead: World Beyond – AMC
 • 7 oktober
 • 8 oktober
  • Nancy Drew – The CW
 • 10 oktober
  • The Equalizer – CBS
 • 12 oktober
  • Chucky – Syfy
 • 13 oktober
  • DC’s Legends of Tomorrow – The CW
  • Batwoman – The CW
  • Dopesick – Hulu
 • 14 oktober
  • Legacies – The CW
 • 17 oktober
  • Fear the Walking Dead – AMC
 • 21 oktober
  • The Blacklist – NBC
 • 22 oktober
  • Invasion – Apple TV+
 • 25 oktober
  • 4400 – The CW
 • 28 oktober
  • Walker – The CW
Anthrax: The Hot Zone op National Geographic, gebaseerd op waargebeurde feiten

NOVEMBER 2021

 • 5 november
  • Animaniacs – Hulu
 • 7 november
  • Dexter – Showtime
 • 12 november
  • The Shrink Next Door – Apple TV+
 • 16 november
  • The Flash – The CW
 • 19 november
  • The Great – Hulu
 • 24 november
  • Hawkeye – Disney+
 • 25 november
  • The Beatles: Get Back  – Disney+
 • 28 november

Deel deze post met je vrienden

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top