‘Must See-ries’ voor juni – juli – augustus 2021: Een overzicht van de Releases

FACTS heeft een interessante kalender samengesteld met series om naar uit te kijken in de zomermaanden. Want hoe hou je de tijd beter bij dan je te baseren op de releasedata van je favoriete series?
Spoiler alert: een aantal series hieronder zijn vervolgseizoenen. Dus voor zij die nog niet alle afleveringen gezien hebben: kijk uit voor spoilers.

Highlights

Volledig overzicht van series

FACTS' AANBEVELINGEN

Sweet Tooth

Vrijdag 4 juni

Exclusief op Netflix

In deze Netflix-adaptatie van DC’s en Vertigo’s Sweet Tooth comic-serie, gemaakt door tekenaar Jeff Lemire, neemt de natuur wraak op de menselijke wereldbevolking met ziektes en rampen. Maar het is ook de dageraad van mens-dier-‘hybriden’ zoals protagonist Gus, een jongetje met herten-genen. Zijn soort wordt opgejaagd door een menselijke factie die heeft gezworen de hybriden uit te roeien en de macht op te eisen in een dystopische wereld.

Waarom je dit nog zal willen zien? Wel, de comic-reeks is geweldig, Robert Downey Jr. is een van de producers voor deze serie en dit eerste seizoen heeft een criticus review score van maar liefst 100% op RottenTomatoes. Moeten we nog meer zeggen?

 

Loki

Woensdag 9 juni

Exclusief op Disney+

Op 9 juni stapt Tom Hiddleston opnieuw in de schoenen van Loki in de gelijknamige serie op Disney+. We volgen het verhaal van Loki na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame, toen hij de Tesseract greep en vluchtte uit de greep van The Avengers. Zijn acties zorgden ervoor dat de tijdlijn splitste en nu heeft de TVA (de Time Variance Authority) hem de opdracht gegeven om die te herstellen.

Na het succes van zowel WandaVision en The Falcon and the Winter Soldier als series in het Marvel Cinematic Universe kunnen wij alvast niet wachten om te zien wat voor onheil Loki op ons af zal sturen.

Lupin - Seizoen 2

Vrijdag 11 juni

Exclusief op Netflix

Na de cliffhanger van deel 1 van Lupin wachten we allemaal (on)geduldig op deel 2 van de serie. Het laatste dat we gezien hebben is de ontvoering van Assanes zoon, Raoul door de handlangers van Pellegrini tijdens een familie-uitstap naar zee. Met de politie achter zich aan omdat ze zijn identiteit ontdekt hebben, doet Assane alles in zijn macht om zijn zoon terug te krijgen. Noteer 11 juni alvast in je agenda, want dat is wanneer we meer te weten komen!

Rick and Morty - Seizoen 5

Zondag 20 juni

Adult Swim / HBO Max

Klaar voor meer gekke streken van de hoofdpersonages? Wij wel! Seizoen 5 van Rick and Morty komt uit op 20 juni en het ziet er goed uit. Uit de trailer weten dat een vreemde oversekste zeemeerman aan het huis van de familie stopt, dat de familie een power ranger-achtige avontuur meemaakt en dat Morty aangevallen wordt door een of andere hond-alien. Je weet wel, de typische dingen die gebeuren in het Sanchez-Smith huishouden. Wie gewend is om deze serie op Netflix te volgen, zal wellicht niet graag horen dat de serie is verhuisd naar HBO Max en vooralsnog geen releasedatum op Netflix heeft.

Monsters At Work - Pixar

Vrijdag 2 juli

Exclusief op Disney+

Dit jaar vieren we de twintigste verjaardag van Monsters en co. met meer content van onze favoriete monsters Mike en Sulley. Op 2 juli komt Monsters at Work uit op Disney+. De serie is een vervolg op Monsters en co. en speelt zich 6 maanden na de gebeurtenissen in de film af. De fabriek verzamelt nu kindergelach om Monstropolis van energie te voorzien. Mike en Sulley worden aan het hoofd van de afdeling gezet, maar zal alles wel verlopen zoals gepland?

Stargirl - Seizoen 2

Dinsdag 10 augustus

The CW Network

Voor Stargirl-fans is 10 augustus de dag om in het oog te houden. Het einde van seizoen 1 zorgde ervoor dat we allemaal meer wilden. Het laatste dat er gebeurde, was Stargirl die er met haar team in slaagde de satellietschotels van de Injustice Society te vernietigen en ze versloegen ook een aantal van hun leden. Wat we te zien gaan krijgen in het tweede seizoen is nog niet duidelijk. Het tipje van de sluier werd een beetje gelicht. De kans is groot dat Eclipso zich bij de slechteriken voegt en The Shade, die de Injustice Society eerder verraden leek te hebben, zagen we ook, maar aan welke kant zal hij staan? Slagen Stargirl en haar vrienden erin om de bril van Doctor Mid Nite te herstellen? Zo veel vragen, maar een ding is zeker: wij gaan zeker kijken!

The Walking Dead - Seizoen 11 (Finale)

Zondag 22 augustus

AMC / Disney+ (TBC)

22 augustus is het bitterzoete moment waarop het einde van The Walking Dead begint. We weten nog niet veel over de plot van het laatste seizoen. Waarschijnlijk gaan we meer te zien krijgen van de relatie tussen Negan en Daryl. Daryl vertrouwt Negan nog niet volledig aangezien die meerdere overlevenden gedood heeft. Daar tegenover staat natuurlijk wel dat hij geïnfiltreerd is bij de Whisperers en dat hij Alpha gedood heeft. Verder zijn we ook benieuwd wat er tussen Maggie en Negan gaat gebeuren (we weten allemaal wat er in seizoen 7 gebeurd is). In ieder geval zal dit afscheid van de hoofdreeks The Walking Dead zich uitstrekken over een periode van 24 afleveringen. Laten we hopen op een goed einde van serie!

KAN JE NIET WACHTEN?

Bekijk in de tussentijd dan al deze pas uitgegeven series!

Ragnarok - Seizoen 2

Donder rommelt in de verte, het verhaal gaat verder. Op 27 mei keert Ragnarok terug en breekt het gevecht tussen de goden en de reuzen los. Seizoen 1 eindigde met een gevecht in de haven tussen Magne en Vidar. We kregen het gevoel dat de reuzen verslagen waren, maar de teaser onthulde dat de reuzen niet zo gemakkelijk te verslaan zijn. In het nieuwe seizoen krijgen we vermoedelijk te zien hoe Magne leert omgaan met zijn nieuwe krachten en ook onze vermoedens dat Laurits Loki is, lijken meer en meer te kloppen. Wat er ook gebeurt, het wordt zeker interessant.

Lucifer - Seizoen 5 - Part 2

Tell me, what is it you desire most? Gemakkelijke vraag: kan het al 28 mei zijn? Of misschien toch niet, want dat wil zeggen dat Lucifer eindigt. Deel 1 van seizoen 5 eindigde met de plotse verschijning van God op Aarde tijdens een verhit gevecht tussen Lucifer, Maze, Michael en Amenadiel. Wat onthuld wordt in de trailer voor deel 2 is nog onverwachter: God wil op pensioen. Zowel Lucifer als Michael willen zijn plaats innemen, maar wie zal erin slagen? Er is maar één manier om erachter te komen.

Volledige lijst releases van tv-series in juni - juli - augustus 2021

JUNI 2021

 • 3 juni
  • Why Women Kill – Paramount+ / Streamz
  • Summertime – Netflix
  • Creator’s File: GOLD – Netflix
  • We Are Lady Parts – Netflix
 • 4 juni
  • Dom – Amazon
  • Lisey’s Story – Apple TV
  • Sweet Tooth – Netflix
  • Gaby Duran & The Unsittables – Disney+
War of the Worlds, Seizoen 2, op Epix & FOX
 • 6 juni
 • 7 juni
  • Ms. Fisher’s Modern Murder Mysteries – Acorn TV
 • 9 juni
  • Loki – Disney+
  • In the Dark – CW
 • 11 juni
  • Love, Victor – Hulu
  • Home Before Dark – Apple TV+
  • Lupin – Season 2 – Netflix
 • 13 juni
  • Blindspotting – Starz
  • Tuca & Bertie – Adult Swim
 • 14 juni
  • The Republic of Sarah – CW
 • 16 juni
  • Dave – FXX
 • 18 juni
  • Elite – Netflix
  • Physical – Apple TV+
 • 20 juni
  • Us – PBS
  • Kevin Can F*ck Himself – AMC
  • Rick and Morty – Season 5 – Adult Swim / HBO Max
 • 22 juni
  • Dave Makes Man – OWN
  • Motherland: Fort Salem – Freeform
 • 23 juni
  • In the Dark – CW
 • 24 juni
  • The Naked Director – Netflix
 • 25 juni
The Mysterious Benedict Society, de geliefde boekenserie, krijgt een adaptatie op Disney+

JULI 2021

 • 2 juli
  • Monsters At Work – Disney+
 • 8 juli
  • Grown-ish – Freeform
 • 9 juli
  • Leverage: Redemption – IMDb TV
 • 11 juli
  • Animal Kingdom – TNT
  • The White Lotus – HBO
 • 12 juli
  • The Beast Must Die – AMC
 • 14 juli
  • Good Trouble – Freeform
 • 15 juli
  • Coroner – CW
 • 16 juli
  • Turner & Hooch – Disney+
  • Schmigadoon! – Apple TV+
 • 18 juli
  • Power Book III: Raising Kanan – Starz
  • Dead Pixels – CW
 • 23 juli
 • 26 juli
  • Roswell New Mexico – CW
 • 30 juli
  • Burden of Truth – CW
Old-school held He-Man is terug in Masters of the Universe: Revelation, op The CW Network

AUGUSTUS 2021

 • (Uitgesteld naar augustus?)
  • Riverdale Seizoen 5 Deel 2 – CW
 • Augustus
  • Titans – Seizoen 3 – HBO Max / Netflix
 • 6 augustus
  • Corman – Apple TV+
 • 10 augustus
  • Stargirl – Seizoen 2 – The CW Network
  • Fantasy Island – FOX
 • 12 augustus
 • 15 augustus
  • Chesapeake Shores – Hallmark
  • Heels – Starz
 • 22 augustus
  • The Walking Dead – Seizoen 11 (Finale) – AMC
 • 24 augustus
  • Supergirl – Seizoen 6 (Finale) – The CW Network
 • 27 augustus
  • The Chair – Netflix
Star Trek: Lower Decks

Deel deze post met je vrienden

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top