7 Geweldige Tips voor Geeky Hondenliefhebbers

#1: Does the Dog Die?

Emotionele waarschuwingen voor je volgende film, serie, game, boek en comic

Als u het type hondenliefhebber bent dat ongecontroleerd begint te blèren in een foetushouding wanneer er een hond sterft op het scherm of op papier, dan is de database Doesthedogdie.com uw favoriete nieuwe tool. Op deze website zal u namelijk kunnen checken of er een hond sterft, gedood of mishandeld wordt in de film, serie, videogame of zelfs comic waaraan je wil beginnen.

Deze website biedt eveneens veel andere ‘trigger warnings’, zoals voor paarden, katten en zelfs draken, maar ook miskramen, plotse schrikmomenten en kindermisbruik. Uiteraard hangt er een enorme ‘spoiler alert’-poster aan de homepage, maar de beschrijvingen zijn vaag genoeg om de plot niet te verklappen.

#2: Can You Pet The Dog?

Zoek uit of je in een bepaalde videogame de hond kan aaien

In deze coronavirus-pandemie kunnen we alle emotionele ondersteuning gebruiken die we kunnen krijgen. En wat is er nu meer therapeutisch dan je trouwe hond eens flink achter de oren te krabben? Op het Twitter-kanaal @CanYouPetTheDog kan je allerlei aanbevelingen en shout-outs vinden voor videogames waarin je precies dat kan doen, zowel in oudere als nieuwe games. De beheerders doen zelfs Casual Fridays waarbij ze andere streelbare dieren belichten. Als je ons nu wil excuseren: we hebben nog een hele lijst virtuele viervoeters te aaien.

#3: De Disney-Hond Snapchat Filter

Samen met je blaffer into the unknooooown

Transformeer je doggo in een Disney- prins of prinses met de ‘Cartoon Face’ Snapchat-filter! Je kan daarbij ook de kleur van ogen, de vorm en de andere karaktertrekken naar believen veranderen, om de persoonlijkheid van je hond helemaal te vatten.

Het is mogelijk dat het niet op alle rassen werkt, maar als het wél werkt, dan heb je een garantie op een hilarisch kiekje.

#4: De 'Honden in Films'-database

IMDb … maar dan met honden

Op Tumblr bestaat een database gewijd aan honden in films en andere media, met als doel om screenshots te maken van elke film met honden. Op het moment van schrijven hebben de beheerders al 3200 artikels in 6 jaar tijd verzameld. Heel handig als je bijvoorbeeld een geeky hondenquiz wil maken, of als je op zoek bent naar een nieuwe hondenfilm-challenge. Hoe dan ook: veel plezier!

#5: WE RATE DOGS

Een feed vol A+ goodest boys & girls

Als je ooit nood hebt aan een lange stroom geweldige honden-foto’s en -video’s, dan is dit het ideale kanaal voor jou! Je kan ook je eigen hond laten highlighten als je WeRateDogs tagt in Instagram of Twitter. Zeker een dikke 14/10 waard.

#6: THOUGHTS OF DOG

Een reis in het hoofd van een hond

Thoughts of Dog is wat er zou gebeuren mocht je je hond effectief een socialmedia-kanaal in handen duwen. Van heel erg grappige tot innemende en hartverwarmende boodschappen, het zijn tweets die je als dierenvriend sowieso een warm hart zal toedragen.

Je favoriete ras op je tas

PersonalFury.com heeft een brede waaier aan hondenmerchandise, van T-shirts tot drinktassen die je bedanken voor de dagelijkse opgeschepte drek.

Het leuke gedeelte: je kan zelf bepalen hoeveel viervoeters en kiezen welk ras je erop zet, uit een lange lijst cartoon-hondjes, voor een extra coole touch.

Deel deze post met je vrienden

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top