Mckenna Grace

Introductie

Deze spookvangende, rechtvaardigheid verstrekkende, superheld uitbeeldende rising star komt jouw kant op! Ontmoet Mckenna Grace op 6 en 7 april in Flanders Expo Gent.

  • Phoebe Spengler in Ghostbusters: Afterlife & Ghostbusters: Frozen Empire
  • Esther Keyes in The Handmaid’s Tale
  • Paige Swanson in Young Sheldon
  • De jonge Carol Danvers in Captain Marvel
  • De jonge Sabrina Spellman in Chilling Adventures of Sabrina
  • De jonge Emma Swan in Once Upon a Time
  • De jonge Caroline Forbes in The Vampire Diaries
  • En nog veel meer

Deze Amerikaanse actrice en zangeres is op het moment van schrijven pas 17, maar heeft al een indrukwekkende staat van dienst met optredens en grote rollen in kaskrakers en goed ontvangen tv-series.

Meer recentelijk liet ze ons glimlachen als Phoebe Spengler in Ghostbusters: Afterlife en het aankomende Ghostbusters: Frozen Empire, bezorgde ons koude rillingen als Esther Keyes in The Handmaid’s Tale en was een zeer innemende Paige Swanson in Young Sheldon.

Mckenna Grace portretteerde ook de jongere versies van heel wat personages, zoals Carol Danvers in Captain Marvel, Caroline Forbes in The Vampire Diaries, Tonya Harding in I, Tonya, Sabrina Spellman in Chilling Adventures of Sabrina en de jonge Emma Swan in Once Upon a Time, om er maar een paar te noemen.

Deze rijzende ster in Hollywood heeft een behoorlijk bereik in zowel live-actie als stemacteren, met rollen in Crash & Bernstein, The Young and the Restless, Gifted, Amityville: The Awakening, Annabelle Comes Home, Spirit Untamed, A Friend of the Family en Scoob.

Ontmoet Mckenna Grace op FACTS, op zaterdag 6 april en zondag 7 april, 2024, in Flanders Expo Ghent in fotoshoots, handtekeningen, selfies, en grote Q&A-shows.

Ontmoet nu Mckenna Grace!

Artist Alley

ARTIESTEN SKETCHES & COMMISSIES

ARTIESTEN Handtekeningen

BLIJF UP-TO-DATE

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top