Marina Sirtis

Introductie

Star Fleet-officier Deanna Troi verlaat het Star Trek-universum en zet koers naar het rijk van FACTS, op 6 en 7 april in Flanders Expo Gent!

  • Deanna Troi in Star Trek: The Next Generation en het Star Trek-universum
  • Matriarch Benezia in Mass Effect
  • En nog veel meer films en series, zoals Young Justice, Gargoyles, Crash, Grey’s Anatomy, Without a Trace, Girlfriends, The Closer en ga zo maar door.

Marina Sirtis is waarschijnlijk het bekendst om haar rol als de verleidelijke, maar ook intelligente Deanna Troi in Star Trek: The Next Generation, waarmee ze een reputatie verwierf als een van de ‘grande dames’ van de sci-fi-werelden. Ze herhaalde deze rol in een groot aantal series en films in het Star Trek-universum: in de tekenfilm Star Trek: Lower Decks, het veelgeprezen Star Trek: Picard, Star Trek: Enterprise, Star Trek: Nemesis, Star Trek: Voyager en het videospel Star Trek: Generations.

Daarna deed ze nog veel meer live-actie en stemacteerwerk. Ze leende haar stem aan Matriarch Benezia in de Mass Effect-serie, Queen Bee in DC’s Young Justice-serie, Demona in Gargoyles, Elena in XCOM 2: War of the Chosen en nog veel meer.

Je kunt haar ook zien optreden in onder andere Crash, Grey’s Anatomy, Without a Trace, Girlfriends, The Closer, NCIS en Titans.

Marina Sirtis zal aanwezig zijn op FACTS, op zaterdag 6 april en zondag 7 april 2024, in Flanders Expo Gent. Ontmoet haar in fotoshoots, handtekeningen, selfies en grote Q&A-shows.

Ontmoet nu Marina Sirtis!

Artist Alley

ARTIESTEN SKETCHES & COMMISSIES

ARTIESTEN Handtekeningen

BLIJF UP-TO-DATE

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top