Christopher Judge

Introductie

Ontmoet de geweldige acteur en stemacteur Christopher Judge op FACTS Spring 2024! Hij was Teal'c in het beroemde Stargate-universum, de stem van Kratos in God of War en nog veel meer.

  • Teal’c in het Stargate-universum
  • De stem van Kratos in God of War 2018 & God of War Ragnarök
  • Magneto in X-Men: Evolution (stem)
  • D-Mob in Def Jam (stem)
  • Akunda / Gorak Tul / Sunwalker Ordel in World of Warcraft: Battle for Azeroth (stem)

Fans van de serie kennen Christopher Judge waarschijnlijk als Teal’c, de stoïcijnse, maar geduchte Jaffa-strijder in het Stargate-universum. Hij speelde dit personage 11 jaar lang, van 1997 tot 2008, en verscheen in elke aflevering van Stargate SG-1 (behalve één aflevering in seizoen 8). In 2002 werd Christopher Judge genomineerd voor een Saturn Award in de categorie “Best Supporting Actor in a Television Series”.

Deze Amerikaanse acteur heeft ook een indrukwekkende lijst met stemrollen, voor zowel animatieseries, maar misschien wel het meest opvallend voor videogames. Hij is immers de stem van Kratos in de ‘nieuwe generatie’ God of War-games vanaf 2018, D-Mob in de Def Jam-games en een aantal personages in World of Warcraft, om er maar een paar te noemen.

Andere franchises met deze coole acteur zijn He-Man and the Masters of the Universe, X-Men: Evolution, Andromeda en Wacky Races uit 2017.

Ontmoet Christopher Judge FACTS, op zaterdag 6 april en zondag 7 april, 2024, in Flanders Expo Ghent in fotoshoots, handtekeningen, selfies, en grote Q&A-shows.

Ontmoet nu Christopher Judge!

Artist Alley

ARTIESTEN SKETCHES & COMMISSIES

ARTIESTEN Handtekeningen

BLIJF UP-TO-DATE

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top