Arthur Adams

Introductie

GEANNULEERD! Arthur Adams' invloed kan niet onderschat worden. Je kan genieten van zijn hoogst kenmerkende en detaillistische werk in talloze Marvel & DC Comics comicseries en op zelfs nog meer covers. Om er maar een paar te noemen: Batman, Superman, Spiderman, X-Men, Godzilla, Vampirella, Rocketeer, the Authority, Danger Girl, Excalibur, en The Hulk.

BEKEND VOOR

  • Longshot
  • Uncanny X-Men
  • Fantastic Four
  • Monkeyman and O’Brien
  • Verschillende geweldige covers voor Marvel, DC en meer

SHORT BIO

Arthur Adams’ invloed op de comicwereld kan niet onderschat worden. Je kan genieten van zijn hoogst kenmerkende en detaillistische stijl in heel wat kwaliteitsseries, waaronder Batman, Superman, Spiderman, X-Men, Godzilla, Vampirella, Rocketeer, the Authority, Danger Girl, Excalibur, en The Hulk, om er maar een paar te noemen.

Hij lanceerde in zijn carrière ook zijn zelf geschreven en zelf getekende serie Monkeyman and O’Brian in 1993 met Dark Horse Comics. Meer recent werkte hij aan Ultimate X voor Marvel Comics met auteur Jeph Loeb,waarvan de eerste editie in 2010 verscheen.

Adams’ talenten zijn eveneens te bewonderen op talloze covers, voor onder meer de series Justice League of America, Appleseed, Buffy the Vampire Slayer, Green Lantern, Hulk, Avengers, X-Men, Red Sonja, Superman, Batman en Vampirella.

Ontmoet Arthur Adams in de FACTS Spring 2019 Artist Alley, op 6-7 april, in Flanders Expo Gent! Deze getalenteerde artiest zal beschikbaar zijn voor schetsen, handtekeningen en boeiende gesprekken op beide dagen van het FACTS-weekend.

PS: Arthur Adams zal vergezeld zijn door zijn echtgenote Joyce Chin, een al even groot talent in de comicwereld. Breng zeker een bezoekje aan dit power-koppel!

 

Ontmoet nu Arthur Adams!

Artist Alley

ARTIESTEN SKETCHES & COMMISSIES

ARTIESTEN Handtekeningen

BLIJF UP-TO-DATE

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top