Outpost

Outpost

Outpost

About us

Outpost Gamecenters vestigde zich in 1997 als een soort “veilige haven” voor gamers door veel meer te bieden dan een gewoon internetcaf√© met krachtige computers die gemakkelijk het nieuwste en beste in gaming kunnen spelen.
Sindsdien zijn we aanzienlijk gegroeid en hebben we ons gevestigd in veel andere delen van de gamewereld met een bloeiende Magic-gemeenschap, een uitgebreide winkel voor kaart- en bordspellen en in totaal drie locaties in Gent, Antwerpen en Brussel.

Al onze winkels zijn regelmatig gastheer voor tal van verschillende gaming-gerelateerde evenementen, waarvan er vele geweldige prijzen toekennen dankzij onze frequente samenwerking met andere toonaangevende bedrijven zoals Blizzard, Wizards of the Coast, ASUS, Intel, Besports en nog veel meer!

Onze website en aanwezigheid op sociale media (zoals Facebook) stelt ons in staat om te communiceren met onze spelersbasis en wordt bijna dagelijks bijgewerkt met nieuwe informatie over onze evenementen, producten en soms andere belangrijke items.

Dit alles zorgt ervoor dat Outpost een opmerkelijke naam is in de Belgische gaminggemeenschap, omdat we ernaar streven onszelf en onze systemen voortdurend te verbeteren in het voordeel van jou: de gamers.

News

Job Ads

Contact information

Send us a message

Scroll naar top