Win een exemplaar van Lucas’ War, de biografie van Star Wars-regisseur George Lucas

Lucas’ Wars is het uiterst waarheidsgetrouwe, nauwgezet gedocumenteerde levensverhaal van George Lucas, verpakt in een 208 pagina’s tellend boek. Dit is een nooit eerder vertoonde making of van Star Wars, van helse castings tot nachtmerries op de filmset, en werd gepubliceerd in november 2023.

We mogen 3 exemplaren van het boek van Standaard Uitgeverij weggeven, dus grijp je kans door het wedstrijdformulier hieronder in te vullen. Deze wedstrijd eindigt op dinsdag 19 december. De winnaars worden gecontacteerd door Standaard Uitgeverij.

Deel deze post met je vrienden

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top