JBL op FACTS: Upgrade je gaming experience

Dankzij ons nauwkeurig ontworpen assortiment van headsets, volledig draadloze oordopjes, microfoons en luidsprekers, dompel je jezelf onder in een meeslepende geluidsbeleving die je elke stap, schot en sprong laat horen. Laat je verrassen door supernauwkeurig geluid dat elk detail tot leven brengt en je een voorsprong geeft op je tegenstanders.

Met onze draadloze JBL Quantum 910-headset ben je vrij om te bewegen zonder in te binden aan geluidskwaliteit. Geniet van dubbele ruimtelijke audio met hoge resolutie en geïntegreerde hoofdtracking die je midden in de actie houdt. Met lage latentie in de draadloze verbinding en Active Noise Cancelling, speel je zonder afleiding, zelfs in de meest intense gamingomgevingen., En met een batterijduur tot wel 39 uur, kun je marathonsessies spelen zonder zorgen.

Maar onze JBL Quantum-ervaring stopt niet bij geweldig geluid. Bezoek hen op FACTS en ontdek een wereld vol gamingplezier. Duik in het gameparadijs met onze console-gamingstand en ervaar de kracht van superieur geluid terwijl je je favoriete games speelt. Of neem plaats bij onze pc-gamingstand en dompel jezelf onder in een ongeëvenaarde geluidsbeleving terwijl je jouw gamingvaardigheden naar een hoger niveau tilt.

En dat is nog niet alles! Scan de QR-code bij onze stand en maak kans op geweldige prijzen, goodies en exclusieve vouchers. Mis het niet, bezoek nu onze stand en laat je meevoeren in de ultieme gamingervaring. Klaar om te draaien en te winnen?

Betreed ons 360°-video platform, creëer een geweldige 360°-video en deel deze om deel te nemen aan onze spannende giveaway. Doe mee aan de actie en maak je gamingavontuur compleet.

Mis deze kans niet om de kracht van superieur geluid te ontdekken en de ultieme gamingbeleving te ervaren. Op FACTS dompel je jezelf onder in de wereld van JBL Quantum. Het avontuur wacht op je!

Deel deze post met je vrienden

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top