Nintendo @ FACTS Fall 2023: Speel Super Mario Bros. Wonder & meer!

Bekijk hier welke spannende games, hardware, toernooien en andere activiteiten je kunt verwachten van gamegigant Nintendo, op 21 en 22 oktober 2023 in Flanders Expo Gent.
Klik op de knoppen hieronder om snel te vinden wat je nodig hebt.

Speelbare games: highlights

Super Mario Bros. Wonder

Wil je de wereld op z’n kop zetten? Dat kan in Super Mario Bros. Wonder! In dit fabelachtige avontuur zorgen Wonderbloemen voor spectaculaire effecten en verrassende elementen, zoals Olifant-Mario en buizen die tot leven komen. De game is op FACTS speelbaar op het weekend van de release van de game!

Pikmin 4

Ken jij de kleine, plantaardige wezentjes al? Een bloeiende, nieuwe wereld gaat voor je open op FACTS, want Pikmin 4 is speelbaar op de Nintendo-stand! Otsjin, de trouwe viervoeter, zal je met plezier helpen om je doorheen deze avonturen te gidsen.

Toernooien

Hou jij van uitdagingen? Kom dan meedoen aan een van onze fun-toernooien op het Nintendo-podium en win leuke goodies. Je kunt je vaardigheden laten zien in verschillende games zoals Mario Kart 8 Deluxe, Splatoon 3 en Super Smash Bros. Ultimate, maar… soms met een twist! Wat de twist juist is, ontdek je op de dag zelf.

Inschrijven voor de toernooien is niet nodig. De host selecteert random mensen uit het publiek.

Photo corner

Say cheese! Maak leuke foto’s in de Super Mario Bros. Wonder photobooth en vergeet ons niet te taggen op Instagram (@nintendobelgie).

Nintendo Check-in

Heb jij een Nintendo-account?

Kom dan langs, scan jouw persoonlijke QR-code en ontvang een cadeau én 100 extra Platinum Points op je Nintendo-account.

Waar kan ik Nintendo vinden?

Nintendo is beschikbaar voor de Catering Zone, in het midden van Hal 1 (F40).

Deel deze post met je vrienden

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top