De ‘FROM’ horror-escape room: Star Channel presenteert griezelige activiteit

Durf jij de FROM Horror Diner binnen te gaan?

Op FACTS verandert de Diner van de nieuwe serie FROM in een angstaanjagende ‘horror escape room’. Durf jij de uitdaging aan te gaan en hou je het hoofd koel, terwijl je de intensiteit van de horrorserie FROM in het echt ervaart? Of ga je voorgoed ten onder? Ontdek het tijdens FACTS, op 21-22 oktober 2023, in Flanders Expo Gent!

Hoe werkt de Escape Room?

Het decor van de escape room is het iconische diner uit de nieuwe horrorserie From van STAR Channel. Bij aankomst krijg je een menu met instructies. Je krijgt 2 minuten om 4 symbolen te vinden die nodig zijn voor je ontsnapping. Doorkruis allerlei griezelige kamers terwijl het kwaad achter onverwachte hoeken loert. Aan het einde wacht glorie en een fotomoment.

Zin in een spannend avontuur? Ga dan naar FACTS, op 21-22 oktober in Flanders Expo Gent! Koop je toegangstickets voor het evenement via onderstaande knop. Deze activiteit is inbegrepen in je ticket, dus je hoeft geen extra kosten te betalen.

Exclusieve première voor de 1e aflevering van FROM!

In FROM probeert een groep mensen het mysterie te ontrafelen van een stad in het midden van de VS die iedereen die er binnenkomt gevangen houdt. Terwijl de bewoners worstelen om een gevoel van normaliteit te behouden en een uitweg zoeken, moeten ze ook de bedreigingen van het omringende bos zien te overleven.
Wil je dit zelf zien? Bekijk dan de eerste vertoning van aflevering 1, op de Q&A Stage! Zaterdag: 13:30u – 14:30u / Zondag: 13:00u – 14:00u
De aflevering gaat op 6 november 2023 in première op STAR Channel.

FROM is gecreëerd en geproduceerd door John Griffin (Crater), geregisseerd en geproduceerd door Jack Bender (Lost, Game of Thrones), showrunner Jeff Pinkner (Fringe, Alias, Lost), Anthony en Joe Russo (Avengers: Endgame) en Mike Larocca voor AGBO. De cast bestaat uit Harold Perrineau, Eion Bailey, Catalina Sandino Moreno, Hannah Cheramy, Simon Webster, Ricky He (The Good Doctor), Chloe Van Landschoot, Shaun Majumder, Corteon Moore (Utopia Falls), Pegah Ghafoori, David Alpay (Castle Rock), Elizabeth Saunders (Clarice), Elizabeth Moy en Avery Konrad. FROM gaat op 6 november in première op STAR Channel, dus geniet van een exclusieve première bij FACTS.

Wacht, wat is STAR Channel?

De Vlaamse televisiezender FOX wordt op 1 november STAR Channel.
De zender blijft de nummer één van series en de thuisbasis van high-end entertainment zoals je gewend bent van FOX. De missie van STAR Channel is om de beste actie-, drama-, horror- en comedyseries van toonaangevende studio’s te blijven uitzenden, waaronder favorieten als “Hudson & Rex,” “Below Deck” & “Chucky”. STAR Channel begint met de epische nieuwe horrorserie “FROM” (van onder andere de makers van LOST & Game of Thrones).

Deel deze post met je vrienden

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top