Scoor je exclusieve print voor FACTS’ 30e verjaardag

In 2023 bestaat FACTS 30 jaar, en JIJ krijgt de cadeaus!

Om dit moment te vereeuwigen, sloegen vaste illustratoren Art Grafunkel, Romano Molenaar, Lectrr, Kenny Rubenis & Shirow Di Rosso de handen ineen. Samen creëerden ze een prachtige illustratie van FACTS, verheerlijkt in inkt en kleur. Alle bekende en minder bekende personages komen voorbij, zodat je kunt blijven kijken en personages kunt blijven benoemen. Nostalgie verzekerd!

👌 Hoge kwaliteit

Deze illustratie wordt afgedrukt op een formaat van 40x50cm (illustratie 38x38cm) op Hahnemule 308gr papier van hoge kwaliteit.

😱 Zeer exclusief

De oplage is beperkt tot 50 exemplaren en elk exemplaar is genummerd en gesigneerd door de illustratoren. Een echt exclusieve print!

🚢 Waar te ontvangen

De print kan worden opgehaald tijdens FACTS Fall 2023 in de Artist Alley in hal 4. Voor zij die niet langs kunnen komen, bieden we ook de mogelijkheid tot verzending.

🏷️ Prijzen

  • 100€, als u ophaalt tijdens FACTS
  • 110€, indien verzending binnen België
  • 120€, indien verzending buiten België, binnen Europa

Verzending naar andere landen (Verenigd Koninkrijk, …) is bespreekbaar. Neem eerst contact met ons op via peter@theartistgallery.be

🤔 Hoe kom ik nu aan een van deze prints?

Dat is heel eenvoudig: druk op de knop hieronder en plaats je bestelling! Deze afbeelding wordt slechts 50 keer gedrukt, op de manier zoals hierboven beschreven. Met een beperkt aantal plaatsen kun je maar beter snel handelen als je bij de gelukkigen wilt horen!

Deadline: zaterdag 30 september

Deel deze post met je vrienden

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top