Ontmoet Nachtwacht en Samson & Marie op FACTS Spring 2023!

Meet & Greets met je lokale helden!

Studio 100 © brengt Samson & Marie en de hoofdcast van Nachtwacht naar FACTS! Deze lokale helden kunnen zo op een internationaal evenement de vlam van fantasy-fandom doorgeven aan nieuwe generaties en zo de weg vrijmaken voor een bredere popcultuurervaring. Kom de Belgische popcultuur vieren op FACTS Spring 2023, op 1-2 april in Flanders Expo Gent! Al wat je moet doen is je algemeen FACTS-toegangsticket kopen, deze helden van dichtbij gaan ontmoeten in hun meet & greet-sessies, hen de handen schudden en met hen op de foto gaan, zonder extra kosten. En als je klaar bent, wacht je een heel popcultuurfestival, met films, series, gaming, cosplay en veel nostalgie. Duik mee in dit magische universum op 1 en 2 april 2023!
  • WANNEER: Zaterdag 1 april 2023
  • WAAR: Flanders Expo, Gent, De Guest Hall
  • TIMING: 14u – 15:30u
© & ® Studio 100
  • WANNEER: Zondag 2 april 2023
  • WAAR: Flanders Expo, Gent, De Guest Hall
  • TIMING: 14u – 15:30u
© & ® Studio 100

Ga voor gesigneerde Nachtwacht-strips!

Ben jij ook een fan van de Nachtwacht-strips? Dan hebben we goed nieuws voor je! Steve Van Bael, de tekenaar achter deze strips, zal er ook zijn, en je kan hem om een handtekening vragen. Je hoeft daarvoor alleen maar een strip te kopen bij de Artist Alley-stand. Hij komt ook naar de Artist Alley van FACTS Spring 2023, waar je hem na afloop altijd ook om een schets kunt vragen. We hopen jullie allemaal te zien op FACTS, op 1-2 april in Flanders Expo Gent!

Deel deze post met je vrienden

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top