Het Belgisch Kampioenschap Saboteur

Ben jij de beste 'Saboteur' van België?

Zet je uitgestreken pokerface óf beste speurneus maar op: het officiële BK Saboteur komt zondag 23 oktober 2022 naar FACTS. 999 Games, Spellenspektakel, La Chouffe en FACTS werken samen voor deze geweldige gelegenheid. De deadline ligt op 20 oktober 2022!
De La Chouffe- en Saboteur-kabouters zijn klaar voor een geweldige samenwerking.
Baan jij je het snelst een weg naar het goud of kan je nietsvermoedend tunnels blokkeren? Bewijs je kunnen tijdens het Belgisch Kampioenschap Saboteur. In drie of vier rondes – afhankelijk van het aantal deelnemers – speel je drie potjes Saboteur. Na elke ronde tellen we de individuele scores op. Na de laatste ronde nemen de beste kabouters het tegen elkaar op in een nagelbijtende finale. De winnaar strijkt niet alleen de Belgische titel op maar vertegenwoordigt ook ons land tijdens het WK Saboteur in 2023.
– 11:00u – Registratie in de Spellenspektakel-hal – 11:15u – Start eerste ronde – 15:00u – Finale Deelname is gratis en inbegrepen in een FACTS-ticket!

Spellenspektakel 🧡 FACTS

Komende editie slaan we de handen in elkaar met het Spellenspektakel, een bekende beurs uit Nederland. Resultaat? Een compleet vernieuwde zone die volledig in het teken staat van gezelschapsspellen en rollenspellen. Organisator 999 Games brengt heel wat bekende spellen mee om te (her)ontdekken. Maar dé activiteit van de dag is toch wel het Belgisch Kampioenschap Saboteur. En als dat nog niet genoeg is om je te overtuigen om eens langs te komen: biermerk La Chouffe sponsort de zone met aangepaste catering. Schol!

Deel deze post met je vrienden

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top