Scoor 1 jaar Streamz en geniet van talloze geweldige series

Goed nieuws voor de Halo-fans! Na het succes van hun stand op FACTS, geeft het Vlaamse streamingplatform jullie de kans om een heel jaar Streamz te winnen. Zo hoef je geen moment te missen van de heldhaftige strijd die Master Chief voert om de mensheid te redden.

Maar dat is nog niet alles. Streamz heeft ook Peacemaker, alle Harry Potter-films en de Return to Hogwarts 20 year reunion, de grote hit Euphoria (met Zendaya), Zack Snyder’s Justice League, Raised by Wolves, de hele Game of Thrones-serie, A Discovery of Witches, en nog veel meer superhelden-, fantasy-, sci-fi en andere geweldige series. Bekijk de catalogus op Streamz.be! Opgelet: alleen voor zij die nog geen Streamz-account hebben.

Niet minder dan 3 fans kunnen deze felbegeerde prijs winnen, dus test je geluk en beantwoord de vraag hieronder. Deadline: 8 mei 2022.

Deel deze post met je vrienden

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top