Tem jij The Colossus, een springkasteel van 234 meter?

Kan jij The Colossus de baas?

Als je zin hebt in een uitdaging, ga dan op 6 en 7 november naar FACTS om The Colossus te verslaan, een opblaasbaar parcours van 234 meter. Spring in, onder, over en door de vele obstakels op je weg en kom er uiteindelijk als overwinnaar uit.

Als een van de grootste opblaasbare hindernisbanen ter wereld, is dit geen makkie. Lange FACTS-fans zullen dit gedrocht herkennen als The Beast 4.0, de Guinness World Record-houder van 2018 die we in de FACTS-hallen mochten verwelkomen. Het heeft nieuwe secties, maar dat oude geweldige gevoel. Waar wacht je nog op?

Kom en versla The Colossus op FACTS, Your Belgian Comic Con, op 6 & 7 november, in Flanders Expo Gent!

Deel deze post met je vrienden

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top