Win het officiële RPG-bordspel van de ‘The Green Knight’-film!

Are you ready to find courage?

Gegroet, koene ridder! Op zoek naar avontuur? Versla dan je vijanden in deze queeste voor één van de vijf fantasy RPG-bordspellen die verbonden zijn aan de nieuwste blockbuster filmv van 2021: The Green Knight!

In The Green Knight wordt Sir Gawain door koning Arthur op pad gestuurd om het op te nemen tegen het titelpersonage, een monsterlijke, smaragdgroene ridder die al menig held op de knieën heeft gekregen. Daarvoor moet hij verschillende obstakels overwinnen, terwijl bovennatuurlijke krachten zijn reis lijken te bedreigen. En met een geweldige cast als Dev Patel (Slumdog Millionaire, Chappie, The Best Marigold Hotel) en Alicia Vikander (Tomb Raider), is deze zwaar met fantasy beladen hervertelling van de klassieke Ronde Tafel-saga’s een must-see zodra die uitkomt in de bioscoop op 4 augustus.

Dat is allemaal leuk, maar ik ben hier om te winnen!

Aha, meteen ter zake, zonder side quests? Daar hebben we respect voor!

Om mee te doen aan deze wedstrijd en zo kans te maken op een van de officiële fantasy rpg-bordspellen, hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen, vóór dinsdag 3 augustus.

De winnaars zullen zo snel mogelijk na de deadline gecontacteerd worden. Veel succes!

Deel deze post met je vrienden

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top