Win LEGO’s “Everyone is Awesome” Regenboog-set!

LEGO LGBT Rainbow Everyone Is Awesome set

De LEGO® Groep is goed op dreef met geweldige sets van Super Mario, design-bloemboeketten, Adidas-schoenen (bouwsets van steentjes EN draagbare schoenen met LEGO-thema) en nog veel meer verrassende thema’s. En nu heeft het geliefde Deense merk een prachtige bouwset gemaakt genaamd “Everyone is Awesome”, om liefde, diversiteit, inclusie en Pride Month te vieren.

Hun doel is om een meer diverse en inclusieve organisatie en gemeenschap op te bouwen waarin iedereen het gevoel heeft om erbij te horen. LEGO® wil de boodschap verspreiden naar elk kind en elke volwassene in de wereld dat met LEGO® spelen voor iedereen is, ongeacht je ras, je geslacht, hoe je je identificeert of van wie je houdt. En laat dat nu net perfect passen in de missie van FACTS!

Wil je dit stevige liefdeslied aan de LGBTQIA+-gemeenschap in je collectie of gewoon op je vensterbank? Doe dan mee aan deze FACTS-weggeefwedstrijd! Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en ons een hartverwarmende anekdote te geven.

Het wedstrijdformulier sluit op donderdag 1 juli, dus je hebt tot woensdag 30 juni om mee te doen aan de wedstrijd. De winnaars worden gecontacteerd via de e-mailadressen die ze in het formulier hebben opgegeven, dus zorg ervoor dat je het correct invult!

FACTS (Easyfairs) zet zich in voor de bescherming en beveiliging van uw persoonsgegevens. In onze Privacy Policy leggen we duidelijk uit hoe we uw informatie verzamelen, opslaan en beheren. Door u in te schrijven voor deze nieuwsbrief, kunnen wij uw elektronische contactgegevens gebruiken om u relevante e-mails te sturen om u te informeren over onze evenementen en gerelateerde producten.

Deel deze post met je vrienden

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top