Geeky Mondmaskers & where to find them

Als je op zoek bent naar mondmaskers met Harry Potter-, Disney- of superheldenthema’s, zoek dan niet verder. Olleke heeft een breed assortiment aan geeky mondmaskers die je kan kopen voor een redelijke prijs én biedt ook doe-het-zelfproducten aan om er dan zelf te kunnen maken. Ga gauw eens kijken!

Akiba Station heeft een ruim assortiment aan Japans getinte mondmaskers voor je alledaagse behoeften in deze COVID-19-tijden. Dus als je er ‘Kakkoii’ かっこいい wil uitzien bij het winkelen, schaf dan een van deze producten aan!

Geeky mondmaskers gemaakt door de Antwerpse artieste PoodleSoup.

Het is mogelijk dat niet alle designs op deze pagina nog steeds beschikbaar zijn, maar als je de designers zelf contacteert, dan kunnen ze vast wel iets voor je regelen!

Collar Me Up Scotty (artieste Defné Brackman) maakt doorgaans vooral halsbanden voor katten en honden, maar in deze tijden heeft ze gedeeltelijk haar focus gelegd op mondmaskers met coole fandom-bandjes. Check haar mondmaskerpost op Facebook en contacteer haar voor een aangepaste versie!

Disney transformeert zijn vele franchises tot coole mondmaskers. Marvel, Mickey Mouse, Pixar, Star Wars, Disney-prinsessen, ze zijn er allemaal, zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Pro tip: Het is misschien interessant om een maatje groter te nemen dan ze op hun pagina voorstellen. Bij veel reviews bleek dat de grootte van de mondmaskers iets te klein was, zelfs na het checken van de begeleidende grafiek.

Elvira neemt wat tijd uit haar drukke schema als kostuumdesigner voor onder meer Music Hall, Tomorrowland, VIER en VRT om extravagante mondmaskers te creëren. face masks. Je kan haar online contacteren of haar shop bezoeken in Tessenderlo, Limburg. Probeer een al gemaakt model of koop enkele van haar geeky stofjes om dan zelf mondmaskers te maken! (Voor een handleiding, zie hieronder)

Op maakjemondmasker.be kan je tips vinden rond het maken van je eigen mondmaskers én kan je misschien zelfs maskers doneren aan zij die het nodig hebben, met name zorgverleners. Download de pdf en laat je creativiteit de vrije loop!

Deel deze post met je vrienden

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top