De Games van Juli 2020: Release Dates om te Onthouden

Games of July 2020 Header

FACTS gaat over de videogame releases van de maand juli en belicht daarbij enkele comic con-gerelateerde onderwerpen. Welke nieuwe personages zullen populaire cosplays voortbrengen? Welke games brengen gaming-competities naar de horizon en hoe zullen deze titels het volgende comic con-seizoen beïnvloeden? Grijp je kalender en ontdek het samen met FACTS!

Iron Man VR

Vrijdag 3 juli

PS4 VR
Video afspelen

Als je je bij de gelukkigen mag rekenen die deze game al op FACTS 2019 geprobeerd hebben, dan weet je al dat dit een geweldige superheldenervaring wordt. Kruip in virtuele realiteit in Tony Starks Iron Man-pak en red de wereld met en tegen prominente Marvel-personages. De cinemazalen mogen dan lange tijd dicht geweest zijn, maar deze game geeft je de dosis superheldenspektakel die we allemaal hard nodig hadden.

ROCKET ARENA

Dinsdag 14 Juli

XBOX ONE / PLAYSTATION 4 / PC

Deze gloednieuwe ‘hero shooter’ kan je wellicht het best beschrijven als een mix van Super Smash Bros., Quake en Overwatch. Je gebruikt allerlei exotische raketwerpers, acrobatie en karaktergebonden ‘special abilities’ om je tegenstander uit het speelveld te bonjouren. Met spectaculaire rocket jumps, triple jumps en vliegkunsten zoef je binnen de kortste keren door de prachtige arena’s alsof het niets is.  Bovendien heeft deze competitieve 3v3-game het potentieel om uit te groeien tot een heuse Esport. En als de populariteit net zo ontploft als de kleurrijke personages, dan kan dit een cosplayfabriek van Overwatch-proporties worden. Hou dit dus in de gaten op de volgende editie van FACTS!

PAPER MARIO: THE ORIGAMI KING

Vrijdag 17 juli

NINTENDO SWITCH

Paper Mario is terug, deze keer om origami-slechteriken te bevechten in een immer verrassende open wereld. Als je een fan bent van interessante puzzels, een sterke RPG-basis, goeie humor en coole nieuwe spelmechanismen, dan belooft dit een zeer entertainende titel te worden. En hey, het is Mario, dus je weet al dat het goed zal zitten.

GHOST OF TSUSHIMA

Vrijdag 17 juli

PLAYSTATION 4

In dit verbluffende openwereldavontuur kruip je in de huid van Jin Saka, een samoeraikrijger die zijn thuishaven verdedigt tegen Mongoolse bezetters in het 13e-eeuwse Japan. De visuals, stijl en algemene look zijn ronduit prachtig en de gameplay focust zich op realistische zwaardgevechten, stealth en grijphaken waarmee je extra goed over daken en bomen kan sluipen. In deze game time je je dodelijke aanvallen tot in de perfectie en zet je je zwaard weer in de schede alsof het niets was. Als je een uitdaging wil, duik dan zeker mee in dit bloederige wraakverhaal.

FULL RELEASE OVERVIEW FOR JULY 2020

Deel deze post met je vrienden

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top